Ponturi eSports North vs GODSENT – ESL One

ponturi esports

Ponturi eSports North vs GODSENT – ESL One

Miercuri, de la ora 16:00, in Grupa B de la ESL One: Road to Rio – Europa, North intalneste GODSENT.

North

Cei de la North nu reusesc sa intre intre cei mai buni 20 din lume. Momentan sunt pe 21, dar mai au mult de jucat pentru a obtine rezultatele asteptate. Adica pare sa aiba potential pentru a juca bine in fata echipelor cu nume, dar nu are constanta. S-a vazut asta in acest debut de competitie, unde a pierdut cu FaZe, dar ulterior a invins-o pe mousesports.

Meciul cu mousesports a fost unul cel putin ciudat daca privim din punct de vedere al diferentei dintre echipe. Pe foaie totul inclina in favoarea celorlalti, dar pana la urma North s-a impus cu 16-14 pe Vertigo si 16-12 pe Mirage.  Kjaerbye a fost omul meciului, desi a fost un meci pe care intreaga echipa l-a abordat excelent.

  • Echipa: Kjaerbye, MSL, gade, aizy cajunb

GODSENT

AM urmarit ieri meciul pe care aceasta l-a avut impotriva unei alte echipe daneze, Copenhagen Flames. Daca pe prima harta totul a fost in favoarea adversarilor, Dust 2 a fost bine gandita. Cateva runde de 1 vs 2 sau chira 3 castigate de GODSENT le-a adus victoria.

Astfel, dupa esecul cu G2 din prima partida, GODSENT a castigat meciul al doilea. A fost un duel pe care l-a transat in harta decisiva, in chiar ultima runda. 13-16 pe Inferno, 16-8 pe Dust 2 si 16-14 pe Nuke. Acestea au fost rezultatele care i-au propulsat la borna 3 in dreptul punctelor acumulate.

  • Echipa: Maden, kRYSTAL, STYKO, Zehn, maikelele

Valoric vorbind avem echipe care joaca diferit. GODSENT cand joaca pe partea de tero este mult mai pragmatica, face wait pana spre ultimele 30 de secunde. Cel putin asta mi-a lasat impresia in meciul de marti. Pe de alta parte, North  si ea a aratat ca are calitate, dar sa vedem constanta. Oricum, una peste alta cred ca isi vor lua pick-urile, asta cel putin am vazut ca au reusit.

Ponturi eSports North vs GODSENT: peste 2,5 harti, cota 1.93 la Betano