Ponturi eSports Movistar Riders vs G2 – ESL One

ponturi esports

Ponturi eSports Movistar Riders vs G2 – ESL One

Joi seara, de la ora 19:30, ibericii de la Movistar Riders vor infrunta echipa franceza G2 Esports, in cadrul Grupei B, de la ESL One: Road to Rio – Europe.

Movistar Riders

Replica interesanta overita de iberiri, care au reusit ca gratie rezultatelor de pana acum sa urce pe locul 4 in Grupa B. Acestia au castigat doua din cele trei meciuri pe care le-au avut. Desi vorbim de o echipa din afara primelor 30 de locuri din clasamentul mondial, a reusit sa le incurce pe mousesports si c0ntact Gaming.

Insa, in cel mai recent meci, cel de marti, Movistar Riders a pierdut cu FaZe. Oricum, de admirat ca din nou a impins meciul spre harta decisiva. Si-a castigat pick-ul, overpass, cu 16-9, dar apoi cu acelasi scor a pierdut pe Mirage. Inferno s-a transat mult mai usor, FaZe a invins-o cu 16-7 si i-a aplicat primul esec de la acest turneu.

  • Echipa: alex, mopoz, eastor, iowel, steel

G2 Esports

Faptul ca este o echipa de top 10 din CS:GO spune multe despre ea. G2 Esports a reusit sa revina bine si sa obtina doua victorii din cele trei meciuri jucate aici, la ESL One»: Road to Rio – Europe. Asta o aduce pe locul al doilea in Grupa B, cu 6 puncte, la trei lungimi in spatele celor de la FaZe Clan. Este echipa in fata careia a si pierdut in runda a 2-a.

Insa, cel mai recent meci disputat de G2 a avut loc miercuri. Atunci, in fata danezilor de la Copenhagen Flames, a avut nevoie de trei harti. Prima, Inferno, a fost pierduta la pas, 6-16. Au urmat Dust 2 si Nuke, doua harti diametral opuse, dar pe care pana la urma le-a castigat cu 16-14 si 16-5.

  • Echipa: hunter-, nexa, jackz, amanek, kennyS

Daca vorbim de tras, atunci G2 cred ca sta mai bine aici, are si un polar pe masura. Pe de alta parte, Movistar Riders mi-a placut ca echipa. Sunt convins ca s-a antrenat suplimentar pentru a lasa o impresie buna aici. Totusi, mi-e greu sa cred ca prima harta o sa fie una usoara pentru ambele echipe. Insa, depinde mult si de alegerile facute, tocmai din acest motiv voi merge pe contrahandicap, respectiv pe mana celor de la Movistar. Astept ca ei sa nu piarda la diferenta mai mare de trei runde pe prima harta.

Ponturi eSports Movistar Riders vs G2: +3,5 runde pe harta 1 Movistar Riders, cota 1.87 la Betano