Ponturi esports mousesports vs OG – ESL Pro League

Ponturi esports mousesports vs OG - ESl Pro League / sursa facebook

Ponturi esports mousesports vs OG: duminica, incepand cu ora 15;25, duel intre europeni la ESL Pro League – Sezonul 11, mousesports vs OG. Meciul face parte din Grupa C, al unui turneu de Counter-Strike: Global Offensive.

Mousesports

Debut foarte bun pentru locul 4 in lume, care a reusit sa revina de la 0-1 la harti. A obtinut toate punctele puse la bataie dupa ce s-a trezit repede in fata lui FaZe Clan. Ropz si frozen au fost pe cai mari, amandoi depasind borna celor 60 de ucideri in cele trei harti pe care le-au disputat.

Cu alte cuvinte, mousesports a pierdut o singura harta in fata lui FaZe Clan si anume, nuke. Era harta pe care chiar adversarii au ales-o, deci era oarecum de asteptat. Au avut putin noroc pe train, pe care ei au ales-o. 16-14 si 16-12 pe cele doua harti si incepe cu dreptul in aceasta grupa. Se afla pe locul al treilea dupa primele meciuri, la egalitate cu OG si G2 Esports.

  • Echipa: chrisj, ropz, woxic, karrigan, frozen

OG

Meci usor pentru europeni in prima lor partida disputata la ESL Pro League – Sezonul 11. Acestia au trecut in minimum de harti de TyLoo, o echipa care a luat bataie de la toti participantii intalniti. Astfel, 16-11 si 16-9 reflecta chiar diferenta de valoare dintre organizatia europeana si cea care reprezinta China.

Atunci am vazut cum aproape toata echipa a tinut sa iasa in evidenta. Cei doi nordici din OG, valde si Aleksib parca nu s-au simtit extraordinar, dar important este ca echipa si-a atins scopul. NBK a fost omul cu cel mai bun rating, dar ISAA a facut cele mai multe fraguri, 43.

  • Echipa: NBK-, valde, Aleksib, ISSAA, mantuu

Privind cotele si comparand cu ceea ce am vazut aseara, mousesports e normal sa fie cotata drept favorita. Nu stiu cat de usor o sa-si faca meciul, dar cert este ca si sambata a fost motivata. Mi-a placut mult cum a intrat in site, cum cei din echipa si-au facut loc pertea de tero. Drept urmare, daca lucrurile vor evolua la fel, probabil ca meciul o sa fie repede inchis de mousesports, in chiar doua harti.

Ponturi esports mousesports vs OG: sub 2,5 harti, cota 1.55 la Betano