Ponturi eSports mousesports vs Movistar Riders – ESL One

ponturi esports

Ponturi eSports mousesports vs Movistar Riders – ESL One

Vineri, incepând cu ora 16:00, mousesports și Movistar Riders se vor duela în Grupa B din cadrul ESL ONE: Road to Rio. Se va juca după sistem cel mai bun din trei hărți.

Mousesports

Turneul anterior s-a terminat bine pentru mouz, o echipă care a jucat finala. Până la urmă fnatic a fost mai buna ca ea, dar totul s-a decis în cea de-a cincea hartă. Oricum, a luat un premu consistent și asta este tot ce contează.

Urmează ca vineri sa joace din nou, iar de data aceasta să fie favorită în primul duel de la ESL One: Road to Rio. Practic, este un duel în care nu are voie să piardă, având în vedere diferența de valoare. Ocupă locul al patrulea în clasamentul general mondial.

  • Echipă: ropz, frozen, woxic, chrisj, karrigan

Movistar Riders

Îți  trebuie ceva timp să te uiti peste un joc foarte bun făcut de către cei de la Movistar Riders. Aceștia nu au reușit ca în ultimul timp să aibă meciuri cu echipe tari. Acelea dueluri unde a întâlnit echipe de care am mai auzit pe la turnee importante, eu fost pierdute de ea. S-a întâmplat asta și spre mijlocul lunii aprilie, când a pierdut la Home Sweet Home Cup și a terminat pe locul 16.

Nu mare ar fi surprinderea să o vedem ultima și în acest clasament. Până la urmă Grupa B este una în care echipele cu numele nu trebuie să aibă probleme și ea întâlnește una.

  • Echipă: mopoz, alex, steel, eastor, lowel

Cred v-ați dat seama și din text că am lăudat mouz și e normal să aleg un pronostic favorabil ei. Este o echipă de la care am mari așteptări, însă trebuie să luăm în considerare și că este primul meci. Chiar și așa, dacă ibericii se vor ține tare nu cred că au capacitatea necesară să câștige vreo hartă.

Ponturi eSports mousesports vs Movistar Riders: scor corect 2-0, cotă 1.40 la Betano