Ponturi eSports mousesports vs Fnatic – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports mousesports vs Fnatic – ESL Pro League

Miercuri, de la 15:25, in prima infruntare a zilei din ESL Pro League – Sezonul 11, mousesports si Fnatic vor tine capul de afis. Ele deschid balul etapei cu numarul 4 din faza a 2-a.

Mousesports

Fara greseala, asta pot spune despre mousesports. Ar merita din plin sa castige premiul cel mare, avand in vedere ca s-a comportat exemplar. S-a vazut lucrul acesta si aseara, atunci cand Karrigan & Co. au trecut in doua harti de cei de la Natus Vincere, actualul lider mondial. Foarte bine pusa problema pe Nuke si mouz a dispus cu 16-11 de omologii lor din Rusia.

Pe Dust 2 mi-a placut foarte mult cum au tratat unele runde, care s-au dovedit exponentiale. Mousesports a invins-o cu 16-9 pe NaVi, chiar pe harta favorita a liderului mondial si drept urmare este pe 1 in Grupa A. Are maximum de puncte si dupa trei meciuri se poate lauda ca este singura cu victorii pe linie.

Promotii pariuri NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Fnatic

Ce s-a intamplat la meciul de ieri, dintre Fnatic si OG, ma pune serios pe ganduri. Incredibilele greseli din partea suedezilor i-au costat pierderea celei de-a doua harti si implicit a meciului. Asta dupa ce au condus cu 1-0 la harti, castigand cu 16-12 pe Inferno, pick-ul adversarilor. Au pierdut ulterior in OT, 15-19, asta dupa ce la ultima runda a meciului mi s-a parut extrem de suspecta faza in cauza.

Pana la urma au piedut cu 13-16 pe Dust 2, harta decisiva si raman pe podium, pe locul al doilea, cu 6 puncte. Impart acelasi numar de puncte cu Natus Vincere, cei pe care urmeaza sa-i intalneasca in ultimul meci, programat joi seara.

Una peste alta este clar ca avem un duel intre doua dintre cele mai motivate echipe. Victoriile obtinute de ele aici, la ESL Pro League, le fac sa fie motivate. Insa, aici vorbim despre constanta, iar la capitolul acesta mousesports are un plus pe care ma astept din nou sa-l valorifice. Indiferent de harta pe care evolueaza, ca este pick-ul ei sau al adversarului, exista o replica solida.

Ponturi eSports mousesports vs Fnatic:  victorie mousesports, cota 1.6- la NetBet