Ponturi eSports MIBR vs MAD-Lions – Flashpoint

ponturi esports

Ponturi eSports MIBR vs MAD-Lions – Flashpoint

Duminică seară, de la ora 22:00, ultimul meci de la Flashpoint are loc între MIBR și MAD-Lios sau între o organizație sud-americană și una din Europa. Finala are loc după sistemul cel mai bun din trei hărți, ele urmând să fie anunțate cu puțin timp înaintea meciului.

MIBR

Accederea ei în finală nu este un lucru surpinzător. Made In Brazil este una dintre echipele de la care așteptările erau mari pentru un astfel de turneu. Până la urmă a reușit să se prezinte bine, iar testul de rezistență a venit în meciul anterior. Atunci a evoluat ăn finala upper bracket, iar după trei hărți disputate, a  trecut chiar de MAD-Lions.

Dacă primele două hărți ale lor au fost câștigate pe harțile lor preferate, Dust 2 a făcut diferența. MIBR a fost cu un pas în fața adversarilor, iar sud-americanii au câștigat cu 16-5 pe harta decisivă, considerată și neutră în acel duel.

MAD-LIONS

Ziua revanșei pentru danezii de la MAD-Lions, așa cum și eu am anticipat în avancronica meciului de ieri. Atunci am mers pe mâna acestora în meciul cu finlandezii de la HAVU, pe care au reușit să îi învingă în două hărți. Confirmând statutul de favoriți pe care l-au avut înaintea meciului. Astfel, una dintre cele două înfrângeri suferite de MAD-Lions aici, la Flashpoint, a fost chiar cea împotriva celor de la MIBR. S-a întâmplat în semifinala upper bracket.

După o primă harta decisă în runda decisivă. MAD s-a impus cu 16-14, pe Dust 2, cu HAVU. Ulterior, pe pick-ul danezilor, aceștia nu le-au mai dat șanse rivalilor săi. După 21 de runde deja știam echipa câștigătoare, 16-5 fiind scorul și 2-0 la hărți.

Nu am văzut live meciul lor direct din finala upper bracket, dar clar sunt cele mai bune două echipe din acest turneu. Aștept să le văd la treabă. La final să ne arate din nou că pick-urile vor aduce un plus pentru fiecare echipă în parte. Acest lucru ma face să mă gândesc din nou la o finală decisă în harta decisivă, iar pariul peste 2,5 hărți ne oferă o cotă bună.

Ponturi eSports MIBR vs MAD-Lions: peste 2,5 hărți, cotă 1.94 la NetBet