Ponturi eSports HAVU vs MAD Lions – Flashpoint

ponturi esports

Ponturi eSports HAVU vs MAD Lions – Flashpoint

Sezonul de Counter-Stirke: Global Offensive este abia la început. Echipe importante urmează să participe la turnee care mai de care mai interesante. Avantajul eSports-ului fiind acela că se poate practica direct de acasă, iar in condițiile de față se mulează perfect pe recomandările OMS. Așadar, de la ora 22:00, in semifinala Flashpoint 1, HAVU întâlnește MAD Lions. Învingătoarea va evolua împotriva brazilienilor de la MIBR.

Ponturi eSports HAVU vs MAD Lions – Flashpoint

HAVU

O echipă din Finlanda nu prea s-a făcut remarcată la turneele foarte mari. Însă, asta nu înseamnă că nu există jucători finlandezi care joacă la echipe de top. Aleksib jucătorul celor de la OG îmi vine acum în cap. HAVU este și ea o echipă din aceeași țară, dar fără performanțe notabile ăn acest sport electronic.

Se află pe locul 27 mondial și are ocazia de a juca finala Flashpoint 1. A ajuns până aici grație unor victorii importante, cum a fost cea contra lui Cloud 9, din faza anterioară. Mai mult decțt atțt, în faza a 2-a din grupe a câștigat Grupa A cu 9 puncte din tot atâtea posibile. S-a întâmplat asta după jocuri împotriva lui Cloud 9, Envy și Copenhagen Flames.

  • Echipa: sAw, ZOREE, sLowi, doto, hoody
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

MAD Lions

Danezii au o istorie bogată în eSports. Una dintre cele mai bune echipe din acest sport electronic provine din această țară. Este vorba despre Astralis, cea care se află pe locul al doilea mondial. Nu este cazul și a celor de la MAD Lions, care sunt într-o creștere evidentă. Ei ocupă acum locul 13 in ierarhia mondială și vin după o serie de rezultate bune.

Atât in prima, cât și în a doua fază a grupelor a terminat pe primul loc.  În toate cele șapte meciuri disputate acolo a reușit să obțină șase victorii. Aproape la fel de bine s-a mobilizat și în fazele superioare, unde a fost la un pas de calificarea în finală. A pierdut în Upper Bracket cu MIBR și acum joacă din nou pentru a intra în finală.

  • Echipă: AcilioN, Bubzkji, acoR, sjuush, roej

Eu cred că bookmakerii au fost generoși cu această cotă oferită celor de la MAD Lions. Într-adevăr, finlandezii au jucat și ei bine, dar parcă danezii sunt cu un pas în față. Mi-a plăcut la ei cum pun în practică anumite scheme și cum ocupă site-urile pe partea de tero. Așadar, voi merge pe mâna echipei favorite și aștept să câștige turneul dacă ajunge să aibă parte de revanșa cu MIBR.

Ponturi eSports HAVU vs MAD Lions: victorie MAD Lions, cotă 1.64 la NetBet