Ponturi esports Gen.G Esports vs Dignitas – Flashpoint

ponturi esports

Ponturi esports Gen.G Esports vs Dignitas – Flashpoint

Sambata, ora 22:00, Gen.G Esports infrunta Dignitas, in finala Turului Invinsilor din cadrul turneului Flashpoint, unde se joaca Counter-Strike: Global Offensive.

Gen.G Esports

Actuala componenta a celor de la Gen. G Esports a luat contur la inceputul anului. Jucatori de la mai multe echipe cunoscute evolueaza acum sub aceasta organzatie din Statele Unite ale Americii. Pe locul 16 in lume, la Flashpoint a castigat doua meciuri din cele cinci disputate.

In cel mai recent duel avut in Flashpoint 1, Gen G a pierdut in harta decisiva impotriva sud-americanilor de la MIBR. 16-8 pe Dust 2, 13-16 pe Vertigo si 12-16 pe Train, acestea au fost rezultatele acelei confruntari.

Dignitas

Ocupanta locului 66 in clasamentul mondial, Dignitas de astazi este o echipa care a luat fiinta la inceputul anului. Din componenta ei fac parte jucatori legendar de Counter-Strike, precum F0rest, Get_RiGhT sau Xizt. Acestia sunt jucatori suedezi. De asemenea, componenta echipei aduce cinci jucatori nordici, patru fiind suedezi si unul danez.

Rezultatele nu sunt tocmai stralucite, dar pana acum a reusit sa castige doua din cinci meciuri jucate la Flashpoint 1. In cel mai recent dintre ele Orgless a fost cea pe care au reusit sa o invinga. Victoria a fost una muncita, Dignitas a s-a impus cu 19-15 pe Train.

  • Echipa: f0rest, Get_RiGhT, Xizt, friberg, hallzerk

Desi vorbim despre jucatori mai experimentati de partea lui Dignitas, ca echipa Gen. G Esports este mai completa. Abordarea ei ca echipa a fost mai buna, stapaneste bine partea de CT si aici ar putea lua avantajul suficient pentru a castiga.

Ponturi esports Gen.G Esports vs Dignitas: victorie Gen.G Esports, cota 1.54 la NetBet