Ponturi esports fnatic vs NiP – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi esports fnatic vs NiP – ESL Pro League

Sambata, incepand cu ora 19:00, avem un duel 100% suedez in cadrul ESL Pro League – Sezonul 11, acolo unde fnatic infrunta Ninjas In Pyjamas.

Fnatic

Clasata pe locul al doilea in Grupa B, fnatic a terminat cu 9 puncte, la egalitate cu locul 1 mondial, Natus Vincere, cat si cu cei de la forZe. Cu alte cuvinte, ea a castigat trei din cele cinci meciuri programate in grupa respectiv. Meciul cu NaVi a fost singurul in care suedezii nu au reusit sa castige cel putin o harta. Cealalta echipa in fata careia s-a inclinat a fost BIG, meci transat in harta decisiva.

Cu Natus Vincere a fost un meci in care Brollan a iesit cel mai mult in evidenta. Jucatorul in varsta de 17 ani a avut cele mai multe ucideri, 46, desi echipa lui a pierdut cu 16-10, respectiv 16-11. Overpass a fost alegerea celor de la fnatic in acel joc.

  • Echipa: KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden

Promotii pariuri eSports NetBet: Obtine 50 RON pe saptamana

Promotii pariuri NetBet

Ce trebuie sa faci?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHiDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

NiP

Cand spun NiP ma gandesc la perioada romantica a jocurilor pe calculator, respectiv la Counter-Strike 1.6. Avea atunci o echipa care a ramas in istoria eSports-ului si pe care mi-o amintesc cu mare placere pentru performantele obtinute. Acum este altceva, iar echipa este pe locul 12 in ierarhia mondiala.

Calificarea ei in aceasta faza a venit dupa o clasare pe locul al treilea din Grupa A. 9 puncte a reusit sa tranga, singura echipa cu mai multe puncte a fost Astralis, favorita grupei respectiv. De astfel in chiar primul meci al grupei NiP a castigat in fata lui Astralis, fiind singura care i-a produs echipei o infrangere. ENCE si Vitality au fost echipele in fata carora a cedat.

  • Echipa: twist, lekr0, REZ, nawwk, Plopski

mi-au placut foarte mult cele doua echipe si faptul ca sunt alcatuite din jucatori 100% suedezi ma face sa cred ca exista si orgolii. Desigur, poate nu la fel de mari ca in fotbal, dar sunt jucatori orgoliosi si in esports. Ambele practica un joc frumos, cu intrari in site bine gandite. Lucru care imi face sa merg pe un pronostic strans. Cred ca ele vor castigat harta aleasa si nu as exclude sa vedem din nou un meci decis in harta a 3-a.

Ponturi esports fnatic vs NiP: NIP castiga cel putin o harta, cota 1.42 la NetBet