Ponturi eSports Fnatic vs mousesports – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports Fnatic vs mousesports – ESL Pro League

Duminica, incepand cu ora 17:25, Fnatic si mousesports se vor duela in finala ESL Pro League – Sezon 11, faza pe Europa. Se joaca cel mai bun din cinci harti, care urmeaza sa fie alese cu putin timp inainte de startul partidei.

Fnatic

Pentru a doua oara la rand joaca finala ESL Pro League, dar ea atunci a fost invinsa. Totodata, orgazatia suedeza s-a prezentat foarte bine, dovada ca a ajuns in ultimul act dupa primul loc pe care l-a obtinut in Grupa A din faza a 2-a.  Si asta dupa ce in meciul pentru sefia grupei a trecut in minimum de harti de locul 1 mondial, NaVi.

Nu e deloc intamplator ca s-a intamplat asta, ele au fost parte in Grupa B din prima faza, acolo unde fnatic a terminat pe locul 2. Atunci a fost la egalitate cu aceeasi NaVi. 8-3 este raportul victoriilor/infrangerilor in meciurile sustinute la ESL Pro Leagu – Sezonul 11.

  • Lineup: KRIMZ, Brollan, Golden, Flusha, JW
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Mousesports

Trei infrangeri a suferit mouz de-a lungul celor unsprezece dueluri pe care le-a jucat inca din prima faza. Ea a fost singura echipa care a acumulat 12 puncte in Grupa C din cadrul primei faze. In schimb, in Grupa A din cea e-a doua faza a evoluat mai timid. Infrangeri cu Fnatic si Astralis, iar la final cand s-a tras linie, ea a fost pe locul 3.

Cel mai interesant meci a fost cel de ieri. Frozen a dictat ritmul, el fiind ales cel mai bun om din meci, dupa ce echipa lui s-a impus in harta decisiva. 2-1 a fost scorul contra danezilor de la Astralis, dupa ce au pierdut cea de-a doua runda. Oricum, meciul a fost omul placut , 19-17 pe Dust 2, 5-16 pe Inferno si 16-12 pe Nuke.

  • Lineup: frozen, karrigan, woxic, ropz, chrisj

Reuseste Fnatic sa se revanseze dupa finala pierduta de anul trecut? Cele doua s-au intalnit in ultimul act si in ESL Pro League – Sezounl 10, atunci mouz casigand cu 3-0 la general. Dorinta de revansa este de asteptat sa o mobilizeze pe mouz. Sunt convins ca si-a analizat foarte mult adversarul dupa infrangerea din grupa si lucrurile vor sta diferit. Atunci Fnatic castiga in doua harti, lucru pe care nu-l mai vad atat de sigur. Revansa este un capitol la care mousesports sta bine, a facut asta si in fata lui Astralis.

Ponturi eSports Fnatic vs mousesports: victorie mouz, cota 1.68 la NetBet