Ponturi eSports fnatic vs Heretics – ESL One

ponturi esports

Ponturi eSports fnatic vs Heretics – ESL One

Miercuri, de la ora 19;30, fnatic si Heretics vor avea meci in cadrul Grupei A, din cadrul ESL One: Road to Rio – Europe. Va fi un meci din cea de-a patra etapa.

Fnatic

Invingatoarea la turneul anterior si premiata cu peste o suta de mii, fnatic vine in forta la Road to Rio. SI cu toate acestea are doua infrangeri si un succes. Chiar ieri a avut un meci cu Dignitas, practic impotriva celor care au jucat pentru aceasta organizatie. Personal cred ca a fost o omenie, asta pentru ca vorbim despre doua echipe diferite ca valoare.

Pana la urma desi este echipa de top 5, fnatic a pierdut in harta decisiva. Si nu oricum, ci cu 14-16 in cea de-a treia harta. Pe Dust 2 Dignitas a reusit sa castige cu 16-14, dupa ce a avut si doua serii de cate cinci runde consecutive castigate.

  • Echipa: krimz, jw, brollan, golden, flusha

Heretics

O surpriza tot ceea ce s-a intamplat cu Heretics la ESL One: Road to Rio – Europe. Dupa trie meciecuri, aceasta a reusit sa se instaleze la sefia Grupei A, fiind la egalitate cu Ninjas in pyjamas. Ambele au cate noua puncte, diferenta fiind facuta de rundaveraj.

Desi este pe locul 30 in lune, Heretics nu s-a sfiit sa joace bine in fata lui Dignitas, ENCE si COmplexity. intr-adevar, in doua dintre meciuri s-a impus in harta decisiva, dar nu a avut deloc emotii in a face asta. Ieri a castigat cu 22-18 pe Dust 2, in cea de-a treia harta a meciului cu Complexity. Cel putin din afara a parut ca Maka si-a adus cea mai mare contributie la rundele castigate de echipa lui. 92 de ucideri le-a produs adversarilor.

  • Echipa: nivera, xms, lucky, kioshima, maka

Din ce am vazut la Heretics nu are de gand sa renunte usor la sansele pe care ea le are. Pe de alta parte, fnatic este si cea mai buna adversara pe care ea o intalneste in acesta Grupa A. In aceste conditii si rezultatul ma astept sa fie altul. Astept ca suedezii sa se revanseze fata de ei si astfel sa abordeze diferit meciul de miercuri. La final, acestia sa castige din nou, avand si nevoie disperata de puncte daca vor sa mearga in fazele superioare.

Ponturi eSports fnatic vs Heretics: fnatic castiga harta 1, cota 1.45 la Betano