Ponturi eSports FaZe vs fnatic – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports FaZe vs fnatic – ESL Pro League

Duminica, incepand cu ora 15:25, are loc primul joc al zilei din ESL Pro League – Sezonul 11, competitie unde se joaca Counter-Strike: Global Offensive. De data aceasta Faze Clan si fnatic vor sta fata in fata, in Grupa A din faza a 2-a.

FaZe Clan

Neasteptat de bun jocul pe care FaZe Clan l-a facut contra lui forZe, in meciul de sambata. Ma asteptam sa vad o echipa adversa ceva mai hotarata si la final sa puna probleme. Insa, daca excludem pauzele publicitare, cred ca totul s-a terminat intr-o ora. Asta dupa ce FaZe s-a impus cu 16-4 pe Inferno si cu 16-10 pe Nuke.

Din nou bosniacul NiKo a iesit in relief, fiind jucatorul cu cele mai multe ucideri produse adversarilor, 46. A fost un meci in care adversarii parca au parut legati de maini, cel putin prima harta cand FaZe Clan a pierdut patru runde si acelea cu foarte mare greutate.

  • Echipa: NiKo, coldzera, broky, olofmeister, rain
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Fnatic

Va spuneam ieri ca meciul dintre fnatic si NiP o sa fie unul strans, echilibrat si ca as lua serios in considerare a 3-a harta. Coincidenta sau nu, dar asa s-a intamplat, iar spre norocul ei, fnatic a fost cea care s-a impus. A fost 2-16 pe Overpas, iar apoi 16-5 pe Mirage si pe Train, aratand cine e seful in Suedia.

Brollan a iesit in relief, el avand 49 de ucideri si a fost votat omul meciului. Mai mult decat atat, toti jucatorii au parut ca se simt din ce in ce mai bine. Ar fi interesant sa vedem ce replica ofera si acum, asta dupa victoriile cu Natus Vincere

  • Echipa: flusha, jW, Golden, KRIMZ, Brollan

FaZe are cifre bune pe mai multe harti, spre deosebire de suedezii de la fnatic. Asta nu inseamna nimic, dar confirma statutul de favorita pe care il are conform cotelor agentiilor de pariuri. Insa, suedezii au mai reusit in acest turneu sa aiba replica buna atunci cand poate lumea astepta mai putine. Exact lucrul acesta ma face sa cred ca indiferent daca se joaca Nuke sau Train si cine face pick-ul, sa nu piarda la scor.

Ponturi eSports FaZe vs fnatic: fnatic+4,5 runde pe harta 1, cota 1.46 la NetBet