Ponturi eSports FaZe Clan vs OG – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports FaZe Clan vs OG – ESL Pro League

Joi, de la ora 19:25, FaZe Clan si OG vor juca in ultimul meci din Grupa A; a fazei a doua din cadrul ESL Pro League – Sezonul 11. Counter-Strike: Global Offensive este jocul oficial al competitiei.

FaZe Clan

Desi a pus serios problema in meciul de ieri, FaZe ramane singura echipa fara victorie din aceasta Grupa A. Ea are 0 puncte, desi putea pune in dreptul ei maxim 12. Insa, in meciul de ieri a reusit sa castige o harta in fata celor de la Natus Vincere. Pana la urma nivelul jocului sau si faptul ca in harta decisiva are caderi importante si-a spus cuvantul.

Nuke a fost harta care s-a jucat atunci si 13-16 a fost scorul inregistrat. S-au pierdut prea multe runde pe partea de contra-terorist si drept dovada ca a sfarsit prin a pierde. Asta dupa ce ea a fost cea care s-a impus pe Mirage (16-12), prima harta a meciului care a fost si pick-ul echipei.

Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

OG

Foarte greu sa tina pasul cu Astralis, echipa pe care a intalnit-o aseara, tarziu, in ultimul meci al zilei din ESL Pro League. 18 runde s-au castigat pe Dust 2 si Overpass, asta dupa ce a fost depasita cu 16-8 si 16-10. Cu adversarii pe partea de tero a avut probleme si a pierdut la scor. Pana la urma reflecta si diferenta de valoare dintre echipe, conform clasamentului mondial.

Dupa patru meciuri jucate in Grupa A din faza a 2-a, OG se afla pe penultimul loc, cu trei puncte stranse. Singura ei victorie a venit in harta decisiva a meciului cu actualul lider al grupei, Fnatic.

Ele s-au mai intalnit si in faza grupelor, iar acolo FaZe a iesit mai bine, castigand in doua harti. Desi vorbim despre cele mai slab clasate doua echipe, victoria este importanta prin prisma premiilor acordate. Tocmai din acest motiv cred ca vor trage tare si FaZe Clan aici are de castigat. Coldzera, NiKo, sunt cativa dintre jucatorii constanti, care au reusit sa isi care echipa pana intr-un anumit punct.

Ponturi eSports FaZe Clan vs OG: victorie FaZe Clan, cota 1.41 la NetBet