Ponturi eSports Faze Clan vs North – ESL Pro

ponturi esports

Ponturi eSporta Faze Clan vs North – ESL Pro

A doua zi de ESL PRO: Road to Rio – Europe ne aduce meciul dintre Faze Clan si North. Jocul este programat sa se dispute in Grupa B, de la ora 16:00.

FaZe Clan

Pe locul 8 in clasamentul mondial FaZe Clan mai are multe de pus la punct pentru a duce cu brio o competitie. S-a vazut lucrul acesta la ESL Pro League Sezonul 11, competitia incheiata cu doua saptamani in urma.

Este foarte greu sa joci cu un NiKo in fprma de meci de meci, dar nesustinut de coechipierii sai. Drept urmare, astept sa nu aiba tocmai cel mai usor meci, daca nu vor fi toti la acelasi nivel.

  • Echipa: olofmeister, broky, niko, coldzera, rain

North

Numele acestei organizatii nu spune nimic in acest moment al Counter-Strike: Global Offensive. Se vede asta si prin simpla privire asupra a clasamentului mondial, unde o gasim pe locul 26.

Oricum, echipa s-a antrenat intens si asta desi nu a avut parte de cele mai bune rezultate in ultima luna. Participarea la ESL Pro League Sezonul 11 a fost timida. La gel si la Home Sweet Home Cup, unde a intalnit echipe modeste.

  • Echipa: cajunb, msl, aizy, gade, kjaerbye

Daca vorbim aici de aim si de cine poate diferenta pe tras, atunci as miza pe Niko si coldzera. Orice ar fi, mizez pe o prima victorie a echipei FaZe Clan, care stie sa gestioneze meciurile acestea, unde pleaca cu prima sansa.

Ponturi eSports Faze Clan vs North: FaZe Clan castiga harta 1, cota 1.45 la Betano