Ponturi eSports Faze Clan vs Mousesports – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports Faze Clan vs Mousesports – ESL Pro League

Incepand cu ora 23:00, FaZe infrunta mousesports, intr-un meci din faza a 2-a din ESL Pro League – Sezonul 11. Se va disputa un duel la Counter-Strike: Global Offensive.

FaZe Clan infrunta Mousesports, intr-un meci din cadrul etapei a 2-a din Grupa A. Este a doua faza a turneului ESL Pro League – Sezonul 11, iar acolo pare ca meciurile incep sa fie mult mai echilibrate. Asa se intampla si acum, cand cotele sunt apropiate. Totusi, FaZe este o echipa usor de citit si cu o serie de caderi inexplicabile.

Una dintre aceste caderi a venit in runda anterioara, respectiv in meciul de ieri. A pierdut pe Inferno, harta a 3-a din meciul cu Fnatic. Nu s-a intamplat sa piarda oarecum, ci a facut-o la pas si foate usor. Sase runde a luat acolo, 6-16 fiind scorul acelei confruntari. Pana la urma 16-8 a fost scorul pe prima runda, Mirage, apoi 11-16 pe Overpass, pick-ul suedezilor.

Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Mousesports

Jocul propus de Karrigan & Co. in primul meci din aceasta faza a 2-a ESL Pro League – Sezonul 11, a adus victoria.  A fost 2-0 la general in fata europenilor de la OG, pe care i-a invins destul de greoi. In prima harta am vazut toate rundele desfasurate, totul s-a decis in cea cu numarul 30. 16-14 a fost atunci scorul, pe Nuke.

Train a fost pick-ul lui Mousesports, echipa care si-a aratat priceperea si a respins atacurile adversarilor. 8-7 pe partea de tero si 8-4 pe cea de CT, iar victoria a batut lausa. 16-11 a fost scorul general pe a doua harta,  si ropz a iesit din nou in evidenta. El  a terminat cu cele mai multe ucideri din partea echipei sale.

Intrarile in site a celor de la Mousesports ma fac sa cred ca meciul acesta o sa fie unul bun pe partea de tero. La fel s-a intamplat aseara si pe partea de CT, dar FaZe Clan are uneori o rabdare iesita din comun. Intra tarziu in site si o face destul de bine, folosindu-se de utilitati. E un nivel ridicat, dar indiferent de harta pe care o vom vedea in deschiderea meciului, mousesports astept sa aiba un cuvant de spus.

Ponturi eSports Faze Clan vs Mousesports: +4,5 runde mousesports pe prima harta, cota 1.40 la NetBet