Ponturi esports FaZe Clan vs Astralis – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi esports FaZe Clan vs Astralis – ESL Pro League

Marti seara, tarziu, de la ora 23:00, FaZe Clan infrunta Astralis, in ultimul meci al zilei, in etapa a treia din Grupa A, din faza a 2-a. ESL Pro League – Sezonul 11 propune Counter-Strike: Global Offensive ca joc oficial.

Faze Clan

In ciuda numelui, echipa a jucat sub asteptari in aceasta cea de-a doua faza. Pana la urma este in bani si asta este cel mai important. Daca se claseaza pe locul 6, primeste cel putin 11.000 dolari, ceea ce nu este deloc putin. Insa, in ambele meciuri pe care le-a jucat in aceasta Grupa A, a facut-o dupa ce s-a jucat harta decisiva.

Primul meci a fost cel cu revelatia fnatic, in fata careia a cedat fara drept de apel. Ulterior, aseara, a pierdut din nou in harta a 3-a. Nuke a fost pierduta la pas, 4-16, desi era pick-ul lui Niko & Co. Acestia s-au revansat pe pick-ul celor de la mousesports, Train si au castigat cu 16-9, impingand meciul in cea de-a treia harta. Dust 2 a fost pierduta dupa o greseala mare pe partea de tero si la final 12-16 a fost scorul. Pentru ea Rain si Niko au iesit in relif, fiind cei mai buni doi jucatori ai echipei, cu 53 ucideri.

  • Echipa: Niko, olofmeister, rain, coldzera, broky
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Astralis

Am urmarit intreg meciul pe care Astralis l-a pierdut ieri impotriva celor de al fnatic. Totul a fost decis in ultima runda a celei de-a treia harta, Inferno. Atunci s-a intrat usor pe mijloc, iar o greseala coletiva a danezilor a adus victoria in tabara suedeza.

Dupa doua meciuri jucate in aceasta cea de-a doua faza, Astralis are 0 in dreptul punctelor acumulate. Asta dupa ce anterior pierdea din nou in fata lui Natus Vincere, dupa episodul Katowice. Tot in harta decisiva s-a intamplat sa cedeze si atunci, iar asta o aduce pe locul 4, cu sase puncte mai putine decat urmatoarele trei clasate. Daca ar termina pe aceasta pozitie, va castigat 13.000 dolari + un bonus de meci castigat in grupa, daca este cazul.

  • Echipa: gla1ve, xyp9x, dupreeh, Magisk, device

Este cazul sa vedem un duel intre doua echipe care au nevoie disperata de victorie daca vor sa confirme ca sunt printre cele mai bune din lume. Oricum o echipa castiga si aici din nou as vrea sa merg pe echipa mai buna. Astralis parea sa piarda meciul de ieri, cu Fnatic, dar cumva a reusit sa se mobilizeze si sa fie la un glont de prelungiri. Pe de alta parte, FaZe Clan a gresit destul de mult si nu doar in meciurile din aceasta Grupa A din faza a 2-a. Tocmai din acest motiv voi miza pe greselile astea si voi da din nou credit danezilor, in speranta ca nu vor dezamagi din nou.

Ponturi esports FaZe Clan vs Astralis: victorie Astralis pe harta 1, cota 1.47 la NetBet