Ponturi eSports Evil Geniuses vs 100 Thieves – ESL One

ponturi esports

Ponturi eSports Evil Geniuses vs 100 Thieves – ESL One

Vineri seara, de la ora 23:00, în varianta America de Nord a ESL One: Road to Rio, Evil Geniuses va juca împotriva celor de la 100 Thieves. Meciul face parte din Grupa A al acelei competiții.

Evil Geniuses

Primul meci din această grupă a fost dus cu brio la capăt, asta după ce a jucat și împotriva unei echipe accesibile. Meciul cu Orgless s-a decis în două hărți, 16-13 pe Mirage și 16-6 pe Inferno. Foarte ușor aș putea spune pentru o echipă precum EG, care este favoritî și acum să se impună. Cel puțin dacă privim oferta caselor de pariuri.

Organizația americană face parte din cele mai bune zece echipe ale Counter-Strike: Global Offensive. Se află pe locul 7 la nivel mondial, iar după cum joacă, nu mică ar fi mirarea să câștige competiția pe partea de America de Nord.

  • Echipă: Brehze, cerq, Ethan, tarik, stanislaw

100 Thieves

Venită direct din Australia, 100 Thieves a fost aruncată în partea aceasta de competiție. Nu a început deloc încurajator, ea terminând meciul cu Gen. G foarte repede. A pierdut în două hărți, 10-16 pe Mirage și același scor pe Dust 2. Pe de altă parte, nivelul său pe partea de counter nu a fost deloc unul încurajator.

De asemenea, 100 Thieves are acum poate cel mai greu meci și așa cum s-a prezentat în meciul anterior, greu de crezut că poate face față. Interesant este că s-a simțit relativ bine în această formulă, are victorii interesante în 2020.

  • Echipă: Gratisfaction, Liazz, jkaem, AZR, jks

Dacă ne uităm pe clasamentul mondial atunci nu trebuie să ne mire dacă vor intra în prelungiri sau vor juca OT la vreo hartă. Însă, vorbim aici despre o EG care a început bine turneul și este favorită să câștige cel puțin grupa. Pe de altă parte, 100 Thieves a arătat ușor de atacat când apară X-ul și când acesta este ocupat, are dificultăți de a-l recupera.

Ponturi eSports Evil Geniuses vs 100 Thieves: victorie EG, cotă 1.63 la Betano