Ponturi eSports Complexity vs Astralis – ESL One

ponturi esports

Ponturi eSports Complexity vs Astralis – ESL One

Miercuri este ziua când incele ESL One Road to Rio – Europe. Este un turneu de Counter-Strike: Global Offensive unde sunt implicate 16 echipe. Complexity și Astralis sunt două dintre ele, care se vor înfrunta de la ora 16:00.

Complexity

Deloc convingătoare prestația celor de la Complexity la turneul anterior. Ei au încheiat ESL Pro League Sezonul 11 cu două victorii din trei meciuri disputate. Ade astfel, ei au ajuns aici după ce au trecut de turneul de calficare. Au avut două victorii din tot atâtea meciuri, cu GODSENT și Sprout.

Pe de altă parte, în fața echipelor cu pretenții a avut mereu o prestație slabă. În susținerea afirmațiilor mele stau meciurile cu Natus Vincere și fnatic, de la turneul anterior, când a fost mereu învinsă de acestea.

  • Echipă: RUSH, k0nfig, poizon, obo, blamef

Astralis

Eu tot sper să văd un Astralis convingător și care să câștige din nou un turneu important. Acum este ocazia să arate că eșecul din turneul anterior a fost mincinos, venit pe o formă mai slabă de moment. Orice ar fi, ea este favorită certă în acest meci și nu cred că o să îi lase multe șanse adversarei sale.

Cu atât mai mult când vorbim despre locul al doilea în lume la Counter-Strike: Global Offensive.  Va juca din nou alături de echipe precum fnatic, care sunt între cele mai bune în ierarhia mondială.

  • Echipă: xyp9x, dupreeh, gla1ve, device, magisk

Cifrele sunt clar de partea lui Astralis și clasamentul mondial clar spune lucrul acesta. Pentru mine este convingător jocul organizației daneze cred că poate ține poate ușor să încheie meciul. De partea cealaltă, blame mi se pare jucătorul care joacă la cel mai bun nivel, dar e foarte greu. Dreăt urmare, voi miza pe cel mult două hărți în meci și acelea câștigate de Astralis.

Ponturi eSports Complexity vs Astralis: scor corect 2-0 pentru Astralis, cotă 1.68 la Betano