Ponturi esports c0ntact Gaming vs FunPlus Phoenix – Flashpoint

ponturi esports

Ponturi esports c0ntact Gaming vs FunPlus Phoenix – Flashpoint

Duminica, de la ora 01:00, in Flashpoint, in finala Turului Invinsilor, c0ntact Gaming intalneste FunPlus Phoenix. Counter-Strike: Global Offensive este jocul acestui turneu.

C0ntact Gaming

In prima faza a turneului Flashponint s-a clasat pe locul al treilea in Grupa A, dar ulterior a reusit o aceeasi clasare. Tot un loc 3 si in faza a doua, dar in Grupa B, unde adversari i-au fost  MAD Lions si Chaos. A reusit in meciul anterior sa piarda dupa o disputa cu cei de la MAD Lions.

Nuke si Mirage au fost hartile pe care cele doua echipe s-au duelat. De fiecare data danezii au fost cu un pas in fata, dar au muncit pentru victorie. 16-12 a fost scorul pe Nuke, iar pe Mirage 28-24, dupa mai multe runde de prelungiri.

  • Echipa: emi, LETN1, ottoNd, ShiPZ, EspiranTo

Promotii pariuri eSports NetBet: Obtine 50 RON pe saptamana

Promotii pariuri NetBet

Ce trebuie sa faci?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHiDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

FunPlus Phoenix

Locul 4 in prima faza, cand a facut parte din Grupa C, si un loc 2 in Grupa B, in cea de-a doua faza. FunPLus Phoenix este o echipa care nu spune multe in Counter-Strike: Global Offensive. Este unul dintre primele turnee la care participa in aceata formula, dat fiind faptul ca din martie a dezvoltat o echipa si in acest sport electronic.

Victoria cu Chaos este putin probabil sa o motiveze. O spun pentru ca a fost un duel intre doua echipe modeste, care s-a dus in harta decisiva. La finalul meciului FunPLus Phoenix a fost echipa care s-a impus cu 16-12, pe Train, dupa ce anterior a pierdut cu 9-16 pe Nuke. In prima harta a castigat cu 16-11, pe Inferno.

  • Echipa: ptr, Mitch, dapr. Jonji, crashies

S-a tinut bine de MAD Lions, desi era de asteptat sa piarda inca din start. Pana la urma c0ntact este favorita din nou un acest meci, ea avand experienta succesului din urma cu cateva zile. Pe 29 martie ele s-au intalnit in cadrul aceluiasi turneu, FunPlus Phoenix suferind un esec in harta decisiva.

Ponturi esports c0ntact Gaming vs FunPlus Phoenix: victorie c0ntact Gaming, cota 1.64 la NetBet