Ponturi eSports Astralis vs OG – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports Astralis vs OG – ESL Pro League

Miercuri, 8 aprilie, de la ora 23:00, Astralis infrunta OG, in etapa cu numarul 4 din Grupa A principala a ESL Pro League – Sezonul 11. Este un concurs de Counter-Strike: Global Offensive.

Astralis

Favorita clara in acest duel, Astralis are cota mica sa obtina victoria si cu toate astea nu se poate spune ca este de speriat. Nu aici, la ESL Pro League – Sezonul 11. Dovada ca a avut nevoie de doua infrangeri pentru a-si da seama ca este una dintre favorite. Ieri a reusit sa joace ce stie ea mai bine si cu putin noroc pe Nuke a castigat in fata lui Faze Clan.

Dupa o prima harta decisa in prelungiri, Astralis si-a facut bine treaba pe cea de-a doua. 19-17 pe Nuke, iar apoi 16-4, i-au adus primele puncte din aceasta Grupa A. in consecinta, dupa trei meciuri se afla pe locul 4, urmand sa primeasca un premiu consistent daca termina acolo.

Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

OG

ISSAA a fost omul meciului pe care OG l-a castigat ieri. Aceasta a reusit sa revina de la 0-1 la harti si sa bucure de succes dupa harta decisiva a meciului cu Fnatic. Multe greseli si acolo, in special pe Mirage, iar cea care a beneficiat de ele a fost organizatia OG. A surprins mult ca Mirage era alegerea suedezilor, dar castigat cu 19-15 de catre ea. Ulterior, Dust 2 a fost la fel de disputata si la finalul meciului OG a castigat cu 16-13.

Dupa trei meciuri jucate in Grupa A principala, OG a reusit sa acumuleze trei puncte. Practic, primele sale puncte au venit ieri, dupa succesul surprinzator in disputa cu Fnatic.

Am spus inca de la inceput ca ESL Pro League este o competitie ciuda si poate jucatorii nu sunt deloc motivati precum la un Major. Totusi, Astralis ramane o echipa de top si daca pune problema cum a facut-o pe Overpass, ieri, nu vad cum sa piarda meciul acaesta. Nici cu Fnatic n-a facut un meci rau, dovada ca s-a ajuns in runda decisiva. Una peste alta astept sa vad cinci jucatori danezi mobilizati, care vor trata fiecare faza de atac diferit. Un eventual succes in meciul de miercuri seara poate sa vina la pachet cu podiumul.

Ponturi eSports Astralis vs OG: Astralis castiga harta 1, cota 1.40 la NetBet