Ponturi eSports Astralis vs NiP – BLAST Premier Spring

ponturi esports

Ponturi eSports Astralis vs NiP – BLAST Premier Spring

Luni, 1 iunie, de la ora 19:00, are loc debutul competiției de Counter-Strike BLAST Premier Spring 2020, faza pe Europa. În cadrul Grupei A, Astralis va juca contra suedezilor de la Ninjas In Pyjamas.

BLAST Premier European Showdown, CS:GO
01 iunie 2020
Ninjas in Pyjamas18:00Astralis

Astralis

Încă numărul 1 în lume, Astralia a trecut în ultima lună printr-o mică schimbare de componență. Spun mică pentru că doi jucători au intrat în echipă, Snappi & JUGi. Aceștia i-au înlocuit pe Xyp9X care a ales să părălească echipa. Gla1ve a luat și el o pauză, ceea ce face să vedem acum la  treabă liderul mondial într-o formulă nouă.

Ultimul meci oficial a avut loc la Dreamhack Masters Spring, pe 21 mai, atunci când echipa a pierdut cu G2. A fost doar un simpu foc de paie pentru că acum din nou este favorită. Într-adevăr, trebuie să ușor rezervați, dar sunt sigur că cei trei jucători mai vechi vor pune serios umărul să-i integreze și pe ceilalți.

  • Echipă: JUGi, Dupreeh, Device, Snappi, Magisk

Ninjas in Pyjamas

Locul 13 în clasamentul general, Ninjas in Pyjamas vine acum cu o noua formula. Ea l-a cooptat pe hampus Poser, jucătorul cu nickname-ul hampus. La cei 21 de ani ai săi a venit de la GamerLegion și îl înlocuiește pe Lekr0, care a fost trecut pe banca de rezerve.

O să fie interesant de urmărit cum se pune problema într-un astfel de meci, având în vedere că Ni vine după Dreamhack Masters Spring, unde nu a strălucit. Acolo a pierdut cu Natus Vincere, o altă echipă de top. Singura victorie a venit în fața modestei ENCE, arătând că are probleme în fața echipelor cu pretenții.

  • Echipă: twist, REZ; hampus, nawwk, Plopski

Luna mai a venit cu schimbări în cele două echipe. Deși vorbim de doi oameni noi la liderul mondial, Astralis rămâne fermă și bookmakerii încă au încredere, oferindu-i prima șansă. Cu toate că ar fi bine să fim ușor rezervați, oferta pe eSports nu este atât de stufoasă precum am vrea. Astfel, voi miza direct pe victoria danezilor, de la care aștept să se chinuie puțin, dar să fie salvați de jocul de echipă net superior echipei suedeze.

Ponturi eSports Astralis vs NiP: Astralis câștigă evenimentul, cotă 1.73 la Betano