Ponturi esports Astralis vs Natus Vincere – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi esports Astralis vs Natus Vincere – ESL Pro League

Duminica, in cadrul turneului ESL Pro League – Sezonul 11, Astralis o va infrunta pe Natus Vincere, incepand cu ora 19:00. Este un turneu de eSports, in care Counter-Strike: Global Offensive este jocul de baza.

Astralis

In urma deznodamantului de la Katowice, Astralis a fost detronata din pozitia de lider al clasamentului mondial. Acum este pe 2 si isi doreste recuperata pozitia. Fiind una dintre cele mai bune echipe din Counter-Strike-ul mondial, echipa daneza nu este de mirare pentru atingerea acestei faze a ESL Pro League.

Ea a reusit sa isi castige usor Grupa A, acolo unde s-a impus in patru din cele cinci meciuri pe care le-a avut. Drept urmare, a terminat cu 12 puncte acumulate si cu un plus de 39 de runde, fiind de departe echipa cea mai buna de acolo. Rivalele ei au fost NiP si Vitality, care s-au clasat pe 3, respectiv 2, cu noua puncte acumulate.

  • Echipa: Xyp9X, dupreeh, gla1ve, device, Magisk
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Esport-ul reprezinta principala atractie a momentului

Natus Vincere

Castigarea turneului de la Katowice i-a adus lui Natus Vincere revenirea pe primul loc pentru a doua oara in istoria CS:GO. Insa, inceputul turneului imediat urmator, ESL Pro League – Sezon 11 nu a mai fost la fel de convingator. Pana la urma, dupa mai multe meciuri grele a reusit sa isi castige si ea Grupa B, cu 9 puncte. A avut acelasi punctaj ca fnatic si forZe, echipele de pe locurile 2 si 3, care au strans noua puncte.

Primele doua meciuri le-a pierdut, cu BIG si North, ulterior reusind sa castige cu forZe (2-1, Complexity (2-1) si meciul decisiv, cel cu fnatic 2-0. Intr-un singur duel din cele cinci disputate in Grupa B nu a pierdut pe cel putin o harta.

  • Echipa: flamie, s1mple, electronic, Boomlbl4, Perfecto

Ambele vin dupa o serie buna de jocuri, care le-au adus si in momentul de fata. Mai mult decat atat, Astralis este motivata sa se impuna si astfel sa se revanseze pentru acel dubla 5-16 de la Katowice, din luna februarie. Cel mai probabil ca Natus Vincere va alege dust 2, harta pe care o prefera celc mai des. Cu alte cuvinte, desi pare sa stapaneasca mai bine harta, liderul mondial nu m-a convins. Evolutia parca a jucat din inertie. Ba s1mple a facut cateva faze foarte bune, ba adversarii greseau intrarea in site. Una peste alta voi merge pe succesul lui Astralis, o echipa mai hotarata, cu multe ore de antrenament dupa esecul de la Katowice, cum si dupreeh spunea intr-un interviu.

Ponturi eSports Astralis vs Natus Vincere: victorie Astralis, cota 1.64 la NetBet