Ponturi eSports Astralis vs mousesports – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports Astralis vs mousesports – ESL Pro League

Sambata, incepand cu ora 19:25, Astralis infrunta din nou mousesports, de data aceasta in semifinala ESL Pro League – Sezonul 11. Invingatoarea va juca cu fnatic, echipa deja calificata in ultimul act.

Astralis

Convingator jocul celor de la Astralis in ultimele trei meciuri. Acele victorii au venit in minimum de harti si drept dovada ca s-a calificat in penultimul act al competitiei. Danezii au reusit in chiar ultimul meci sa isi faca viata usoara, intr-un joc in care mousesports nu a contat. Si cu toate acestea, magisk & Co. s-au clasat pe locul al treilea, luandu-le fata rivalilor sai, desi ambele au avut 9 puncte.

Interesant si modul cum s-a calificat in aceasta semifinala. O zic pentru ca in Grupa A, din faza a doua a inceput cu meciuri pierdute. 1-2 cu Natus Vincere si Fnatic, doua dintre cele mai bune echipe care au luat startul in ESL Pro League – Sezonul 11.

Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Mousesports

In schimb, mousesports a avut un parcurs total diferit. Ea a inceput in forta Grupa A din faza a doua, cu victorii pe linie in primele trei confruntari. Insa, ulterior a inceput sa piarda teren cand a intalnit echipe modeste, drept pentru care a cedat cu Fnatic si Astralis. Ambele jocuri au fost cedate in minimum de harti.

Totodata, mousesports a facut unele greseli pe care nu le-am vazut la inceput si lucrul acesta ii poate aduce cateva zeci de mii de dolari in minus. Pana la urma despre asta e vorba si acum, despre o clasare mai buna si bani in plus.

Nu cred ca mousesports poate sa revina si sa repare greselile pe care le-a facut atunci, in meciul din faza grupelor. Atunci lucrurile au mers in favoarea danezilor si probabil ca din nou vor alege train.  Oricare ar fi pick-ul ambelor echipe, tot din partea lui Astralis astept sa vad o replica mai buna si in special de la Magisk si device. Awp-ul o sa aiba din nou un cuvant de spus si al numarului 2 mondial este mai bun.

Ponturi eSports Astralis vs mousesport: victorie Astralis, cota 1.40 la NetBet