Ponturi eSports Astralis vs Fnatic – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports Astralis vs Fnatic – ESL Pro League

Luni, incepand cu ora 15:25, Astralis infrunta Fnatic, in cadrul fazei a doua de la ESL Pro League, o competitie intre gameri. Counter-Strike: Global Offensive este jocul oficial.

Astralis

Dupa patru victorii consecutive in prima faza a grupelor si un prim loc in grupa din care  a facut parte, Astralis a cunoscut din nou esecul. A inceput fata a doua cu un meci in trei harti, pe care rl-a cedat. A fost un derby de clasament pentru ca de partea cealalta a baricadei a stat Natus Vincere, actualul numar 1 mondial.

De altfel, lucrurile au fost cat se poate de simple pe prima harta. Inferno i-a adus lui Astralis o victorie lejera. Insa, pick-ul lui s1mple & Co. Dust 2 si apoi Train au fost harti pe care danezii nu ai mai tinut pasul. In consecinta, totul s-a pierdut in harta decisiva si acum incepe din nou de la zero.

  • Echipa: device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, magisk
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Fnatic

Suedezii s-au prezentat bine aici, poate chiar mai bine decat se asteptau. Au castigat barajul care le-a dat dreptul sa intre in grupa din faza a 2-a, dupa un meci in trei harti, cu NiP. Tot in trei harti s-a hotarat si soarta meciului jucat ieri, in compania celor de la FaZe Clan. Dupa ce s-a pierdut prima harta si lucrurile parea ca merg pe un fagas normal, au iesit la rampa jucatorii lui Fnatic.

2-1 cu Inferno in harta decisiva si suedezii au intrat in faza a 2-a cu un succes si au fost primii care au bifat trei puncte. Insa, pentru a doua oara consecutiv vor pleca cu sansa a doua la casele de pariuri.

  • Echipa: Golden, Flusha, Brollan, JW, KRIMZ

Este pentru a doua oara cand cele doua echipe se vor duela de la inceputul anului si pana in prezent. Prima data s-a intamplat la Katowice, primul mare turneu al anului. In care Astralis si-a aratat superioritatea. Este o echipa mai completa si chiar daca s-ar putea sa supar pe cineva, meciul de aseara mi s-a parut ciudat. O echipa care castiga la pas si apoi pierde runda dupa runda atat de usor.  Cei de la Na Vi ramasi in viata cate 3 sau 4. Oricum, cred ca s-a invatat ceva si din nou astept sa vad ca echipa mai buna isi revine si va castiga, iar ea este Astralis.

Ponturi eSports Astralis vs Fnatic: victorie Astralis, cota 1.46 la NetBet