Ponturi CM baschet – Solistul diminetii si lista de recomandari – 08.09.2019

689
CM baschet

Ponturi CM baschet – Solistul diminetii si lista de recomandari – 08.09.2019

Ieri am reusit sa bifam 3-2 la lista de recomandari, partida ce ne-a adus 2/2 lost-uri fiind chiar USA – Grecia, acolo unde Giannis nu a aratat deloc dorinta si aproape ca n-a stat deloc pe parchet in sfertul 4.

Din pacate pentru noi, FIBA WC 2019 nu se da la televizor in tara noastra. Pentru cei care prind posturi maghiare, exista posibilitatea sa urmariti CM de baschet pe M4Sport. Altfel, pe stream-uri sau cu abonament de 7 euro la FIBA.

Image result for fiba world cup 2019

Coasta de Fildes este a doua cea mai proasta echipa

  • E destul de tarziu si voi incerca sa fiu cat mai succint in idei. In primul rand, puteti observa trend-ul ce-l urmeaza cota la solist pe Coreea de Sud, de la 1.90, deja la unele case de pariuri a atins 1.70. Probabil ca va mai scadea in continuare, intrucat destul de multa lume va paria pe aceasta.
  • In ceea ce priveste Power Ranking-ul de la acest turneu final, Coasta de Fildes se claseaza pe locul 31 din 32, adica a doua cea mai slaba nationala. Baietii din Africa nu au reusit inca sa bifeze nicio victorie si au pierdut absolut fiecare partida in double digits. Nu ma astept ca Coreea de Sud sa castige la handicap, dar macar asiaticii au reusit sa tina mai multe meciuri puternice destul de stranse si au aratat ca au cativa jucatori de calitate.
  • Depinde de asemenea cat de mult va juca Guna Ra. Actualmente, este al 2-lea cel mai prolific marcator de la CM de baschet din China si acesta fiind ultimul meci, consider ca va dori sa termine in forta si sa bifeze o “acolada personala” destul de impresionanta. In orice caz, concluzia e ca, Coreea de Sud e net superioara africanilor, iar acestia ar avea nevoie de destul de mult noroc pentru a pune ceva probleme.
Pronostic: Coreea de Sud castiga (inclusiv prelungiri)

CM baschet

Deschide cont acum la FORTUNA si profita de BONUS de 500 RON!

Recomandari secundare:

Multa bafta si pariati responsabil!