Ponturi CM baschet – Nationala Poloniei nu e respectata de bookmakeri – 09.09.2019

CM baschet

Ponturi CM baschet – Nationala Poloniei nu e respectata de bookmakeri – 09.09.2019

Astazi am aterizat in Maroc prieteni, dar nu am uitat de voi si acum seara m-am uitat destul de atent peste partidele de maine si consider ca Polonia este desconsiderata de cei care infaptuiesc liniile pentru gasele de pariuri.

Din pacate pentru noi, FIBA WC 2019 nu se da la televizor in tara noastra. Pentru cei care prind posturi maghiare, exista posibilitatea sa urmariti CM de baschet pe M4Sport. Altfel, pe stream-uri sau cu abonament de 7 euro la FIBA.

Image result for fiba world cup 2019

A devenit Spania favorita la medalie?

  • Este clar ca dupa victoria destul de definitiva impotriva favoritei Serbia, nationala Spaniei a devenit favorita sa ajunga in finala impotriva Team USA si implicit sa se lupte pentru aur sau argint. Inafara de partida cu Serbia, pe mine Spania nu m-a impresionat absolut deloc la acest turneu final, pe cand nationala Poloniei, “cea care nu vrea sa se opresca din visat”, mi-a lasat impresia ca de la meci la meci s-a autodepasit.
  • O sa-mi spuneti ca Ponitka, Slaughter & co. au fost umiliti de Argentina in ultima partida. Asa este, dar totusi, cu 4 victorii din 5 partide, in care au jucat un baschet frumos in cea mai mare parte, nu au voie sa plece dezavantajati cu aproape 20 de puncte impotriva Spaniei care s-a chinuit cu Iran sau impotriva Spaniei la care Gasol a inscris doar 2 puncte in meciul cu Italia (o echipa ce statea doar in Gallinari si Bellineli).
  • Multa bafta si pariati responsabil. Ma astept la un meci mai slow-paced, in care Polonia cel putin pana pe final de sfert 3 sa fie destul de aproape de trupa lui Ricky Rubio si a lui Marc Gasol.
Pronostic:

Deschide cont acum la BETANO si profita de BONUS de 500 RON!

Multa bafta si pariati responsabil!