Ponturi CM baschet – Finala cu scantei intre Spania si Argentina – 14.09.2019

Ponturi CM baschet

Ponturi CM baschet – Finala cu scantei intre Spania si Argentina – 14.09.2019

Si daca as fi fost plecat pe luna, tot as fi incercat sa scriu despre aceasta finala. Am gasit un “petec” de internet in Maroc si m-am pus la treaba. Sper ca maine sa vad o finala cat se poate de antrenanta, intre doua natiuni luptatoare, care “au dat coate” serioase ca sa ajunga pana aici.

Din pacate pentru noi, FIBA WC 2019 nu se da la televizor in tara noastra. Pentru cei care prind posturi maghiare, exista posibilitatea sa urmariti CM de baschet pe M4Sport. Altfel, pe stream-uri sau cu abonament de 7 euro la FIBA.

Image result for fiba world cup 2019

Miza e uriasa pentru ambele natiuni

  • Sa ne intelegem, indiferent de rezultatul de maine, ambele nationale vor fi primite pe aeroportul din Madrid, respectiv pe cel din Buenos Aires precum niste adevarati campioni. Multa lume spunea despre spanioli ca nu au nicio sansa la acest turneu final la cum au inceput si totusi, cu o defensiva incredibila pe alocuri, au reusit sa lase in urma echipe precum Australia, Serbia, Italia si nu s-au mai uitat deloc inapoi. In 2 din aceste 3 meciuri importante mentionate de mine, spaniolii au comis un minim un fault tehnic (cu Italia au fost comise doua de catre banca tehnica).
  • De partea cealalta, Argentina reprezinta “povestea cenusaresei”, cum titreaza presa internationala, de la acest turneu final din China. Fara niciun jucator activ in NBA, acestia au reusit sa mature pe jos cu Serbia si Franta, doua dintre echipele considerate in Top 3 ca valoare la acest campionat mondial, alaturi de SUA. In partida cu Serbia s-au consemnat 2 faulturi tehnice, in rest, argentinienii fiind destul de cuminti.
  • La primul pronostic mizez pe faptul ca este totusi vorba despre o finala si “spiritul latin” fara doar si poate va iesi la iveala la un moment dat, indiferent de scor. Cei mai predispusi la a primi un fault tehnic sunt antrenorii, insa am vazut in meciurile Serbiei cat de usor poate lua si un jucator. De asemenea, si Ricky Rubio de la spanioli a avut cateva iesiri care s-au soldat cu tehnic la acest turneu final!
Pronosticuri:

Deschide cont acum la BETANO si profita de BONUS de 500 RON!

Multa bafta si pariati responsabil!