Ponturi baschet : Cota de 3.43 din Romania – 12.10.2020

CSM Oradea baschet
Ponturi baschet : Cota de 3.43 din Romania - CSM Oradea porneste clar favorita

Ponturi baschet : Cota de 3.43 din Romania

Iata-ne aflati intr-o noua etapa cu meciuri din Liga Nationala de Baschet Masculin. Astfel, in trei grupe distincte, la Oradea, Cluj si Sibiu, vom avea parte din nou de baschet.

Pentru astazi am ales o dubla de 3.43 care arata destul de bine pe hartie.

Prima oprire este la Oradea, acolo unde CSM din localitate primeste vizita celor de la ACS Tg Jiu.

Are vreo sansa echipa din Tg Jiu ?

O victorie a gorjenilor ar fi, probabil, cea mai mare surpriza din istoria baschetului romanesc. Nu exista posibilitatea unei victorii a celor din Tg Jiu aici. Dupa ce la turneul de la Sibiu au fost doar parteneri de antrenament pentru Sibiu, Timisoara si Voluntari, cred ca vine si randul Oradiei sa faca acest lucru.

In continuare cu un lot decimat, fara Borsa si Pavel iar cu Andrei Gheorghe incert, Tg Jiu pare victima sigura aici.

Oradea se bazeaza pe un nucleu de jucatori romani foarte buni : Bobe Nicolescu, Catalin Baciu, Tudor Fometescu, Edi Petrescu sau Giordan Watson ( jucator naturalizat ).

Dupa ce a pierdut intalnirile cu Voluntari la 42 de puncte si cu Timisoara la 64, chiar daca Cristian Achim va roti tot lotul, cred ca Oradea are capacitatea sa invinga aici la minim 33 de puncte diferenta.

Voluntari – Steaua – derby cu orgolii mari

Anthony Hickey baschet
Ponturi baschet : Cota de 3.43 din Romania – Anthony Hickey este omul momentului la CSO Voluntari

Ambele echipe arata bine, asta trebuie spus inca de la inceput. Apoi, daca vorbim despre Voluntari, Dani Popescu nu va putea evolua in aceste meciuri. In rest, jucatori precum Vlad Moldoveanu, Anthony Hickey, Malcolm Lee, Matt McCharthy sau Zarko Djuric vor fi prezenti pe parchet pentru acestia.

De partea cealalta, CSA Steaua, la fel ca si Voluntariul, a transferat masiv. Trupa antrenata de Catalin Burlacu se bazeaza pe extrem de multi romani : Andrei Mandache, Titus Nicoara, Radu Virna sau Alex Coconea sunt jucatori pe care oricand poate conta Burlacu.

Spuneam ca este poate si un derby de orgoliu pentru ca Ionut Georgescu, GM-ul celor de la Voluntari, a trecut si pe la Steaua in trecut. Ce poate fi mai frumos decat o victorie in fata fostei echipe ?

Una peste alta, cele 2 echipe au aratat o forta ofensiva extraordinar de mare. H2H-ul este irelevant pentru ca de la ultima intalnire, ambele echipe au schimbat extrem, extrem de mult.

Cota de 3.43 este oferita de Betano si este de 3.43. La Betano gasesti cea mai buna oferta pe baschet si un SUPER BONUS la prima ta depunere !