Ponturi alegeri prezidentiale – Ii luam pe Iohannis si Cumpanasu in colimator – 19.10.2019

Ponturi alegeri prezidentiale

Ponturi alegeri prezidentiale – Ii luam pe Iohannis si Cumpanasu in colimator – 19.10.2019

La alegerile europarlamentare am facut unul din cele mai frumoase profituri de cand scriu la GnT si incerc sa fiu cat mai vigilent si in ceea ce priveste cotele si liniile pentru pariurile pe alegerile prezidentiale!

Primul tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale de anul acesta se vor desfasura in data de 10 noiembrie.

FORTUNA este casa de pariuri ce a dat startul ofertei pentru alegerile prezidentiale. Poti paria pe o diversitate foarte mare de evenimente pentru aceste alegeri! CLICK aici si profita de 500 RON BONUS<<<

Cat de favorit este Klaus Iohannis totusi?

  • O simpla intrebare – “Consideri ca aproape 1/2 din oamenii care o sa intre in sectia de votare o sa puna stampila pe Klaus Iohannis?”. Daca consideri ca da, atunci nu te apropia de acest pariu, insa in opinia mea, pe principiul invers al bulgarelui de zapada, de fiecare data cand un candidat politic este vazut drept asa clar favorit, tinde sa piarda din “demaraj”.
  • Ponta acum 5 ani inainte de primul tur de scrutin era dat in sondaje cu ~43% si a bifat doar 40%, iar Traian Basescu in 2009 era dat chiar si cu sanse de 37% in primul tur si a bifat sub 33%. Ca sa intelegeti despre ce trend vorbesc.
  • Publicatia celor de la RISE a “daunat” putin sanselor lui Dan Barna de a lua din procentajul lui Iohannis, insa consider ca nu indeajuns de semnificativ incat sa ne facem probleme pentru acest pariu, deoarece inca se doreste ca, cumva, PSD sa nu ajunga in turul II. Ultimul sondaj PNL il plaseaza pe Klaus Iohannis undeva la 40%, iar eu ma astept ca pe 10 noiembrie cifra sa sa se invarta in intervalul 37-42%.
  • Un ultim punct este acela ca Betano initial introdusese aceeasi linie de 43.5% pentru Iohannis, ca mai apoi ziua urmatoare si ei si Betfair sa-l puna la 41.5%. La Fortuna online cota a scazut deja la 1.60 pentru under si ma astept ca si acolo sa se mute linia.
Pronostic: Klaus Iohannis sub 43.5% procentaj in primul tur

Ponturi alegeri prezidentiale

Info: In oferta offline, cota este inca 1.85, pe cand la online a scazut in 1.60. Puteti paria si la Casa Pariurilor online la 1.85 cu click aici.

Cat la % din populatie reuseste Alexandru Cumpanasu sa prosteasca?

  • Vreau sa intru in fix 0 detalii despre campania lui Alexandru Cumpanasu sau pe ce se bazeaza aceasta si vreau sa va prezint pure date statistice si putin perceptia mea despre electoratul romanesc.
  • In 2014, la alegerile prezidentiale precedente, oameni precum Tariceanu si Macovei (independenti) au reusit sa bifeze peste 5%, oameni precum Elena Udrea si Vadim Tudor au reusit sa bifeze peste 4%, fara sa aiba vreo campanie demna de notat. 1% inseamna aproximativ 100.000 de votanti. Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ochelari de vedere şi textCa sa reusesti sa candidezi la aceste alegeri, ai nevoie de 200.000 de semnaturi. Alexandru Cumpanasu a reusit sa obtina 230.000 semnaturi intr-un timp destul de scurt.
  • Daca il urmariti pe retelele de socializare (nu va recomand) are un reach incredibil si lumea (electoraul roman, cu cultura democratica ce tinde spre 0%) in mare parte il apreciaza din cei care reactioneaza la postarile sale. Ca sa va faceti o idee, la postari are interactiune si reach cam 1/3 din cat are Klaus Iohannis, presedintele Romaniei de aproape 5 ani. Mult peste alti candidati cotati cu sanse de 7-8% sau chiar 12% precum Paleologu si Diaconu.
  • Linia acestuia la Casa Pariurilor este de 2.5%, si consider ca acest 2.0% ar trebui atacat, dat fiind faptul ca in ultimele sondaje reiese cum ca, Cumpanasu va bifa undeva la peste 3% din voturi.
Pronostic: Alexandru Cumpanasu peste 2.0% procentaj in primul tur

Ponturi alegeri prezidentiale

Doar cei de la FORTUNA ii ofera linie de 2.0 lui Cumpanasu, pe cand alte case ii ofera 2.5! Daca inca nu ai cont, CLICK aici si profita de 500 RON BONUS<<<

Multa bafta si pariati responsabil!

DISCLAIMER: Personal nu fac parte din niciun partid, nu am nicio culoare politica si tot ce v-am prezentat in articol sunt statistici/informatii ce pe mine m-au determinat sa plasez aceste pariuri, in niciun caz o modalitate de a va influenta in vreun fel in legatura cu ceea ce sa votati pe 10 noiembrie.