Pont Champions League : 1.87 pe Liverpool – Barcelona – de la Razvan

Pentru ca colegii mei specializati pe fotbal au vorbit deja foarte mult despre acest meci si au facut-o destul de bine, va rog sa imi permiteti sa trec direct in paine.

Cred ca ” toata planeta ” a vazut meciul tur, cu Liverpool care a incercat, s-a straduit, a avut ocazii dar Barcelona a fost mult prea cinica si a marcat exact cand trebuie. Messi ? MAGICIAN! Asta o spune cineva caruia ii place Cristiano extrem de mult ca si fotbalist, ca si caracter, ca si persoana.

Astfel, trecem la pronosticul in sine. In tur, aceasta linie a fost de 990. Acum este de 1025. In tur (2), aceasta linie a fost departe de a fi depasita. De ce creste acum linia? Pentru ca..

..in acest sezon de Champions League, Barcelona are o rata de reusita de 89 % a paselor. Are 626.45 pase reusite / , rata fiind ridicata de meciuri in care echipa a pasat mult si au facut posesie, ceea ce ar trebui sa fie cazul si aici.

De partea cealalta, 453.72 este rata de pase reusite / meci. Insa, in acest meci, Liverpool trebuie sa construiasca. Nu cred ca am vazut-o vreodata pe Liverpool sa fie genul ala de echipa cum a fost United sub carma lui Mourinho din ultimul timp, o echipa cu mingi la bataie si fara prea multe pase.

Barcelona ar trebui sa aiba un joc de asteptare. O s-o lase pe Liverpool sa atace, din nou si ei vor plimba mingea cat vor putea ei de mult. Sa nu uitam ca avem si posibilitatea unui 3-0 ( mica, ce-i drept) si meciul sa mearga in prelungiri.

Nu conteaza cine joaca, cine nu. Vorbim de semifinale Champions League. Barcelona a avut peste 700 de pase reusite in deplasarea de la United, un Manchester care a incurcat-o pe Liverpool la inceputul acestui an, un 0-0 pe Old Traford care o poate costa titlul.

Totusi, vom miza doar 5 unitati pe acest pronostic. 5 unitati pentru ca in asemenea meciuri, in asemenea show-uri, in asemenea frumuseti de seri de Champions League, un pariu ar fi ultimul lucru care ar trebui sa ne strice seara.

Bucurati-va de fotbalul spectacol oferit de Champions League si pariati responsabil !