Personalizeaza-ti pariurile la Unibet

163
Personalizeaza-ti pariurile la Unibet

Personalizeaza-ti pariurile la Unibet

Acelasi eveniment, mai multe selectii, o singura cota. La Unibet, tu alegi!

Ideea nu este noua la agentiile de pariuri online, o astfel de metoda de pariere fiind deja in oferta celor de la Betfair din vara lui 2018 (detalii AICI) si, ceva mai recent, la Sportingbet (detalii AICI). De acesta data vorbim insa despre posibilitatea de a paria pe mai multe piete ale aceluiasi eveniment, intr-un singur bilet, pe site-ul unibet.ro.

De ce e utila o astfel de functie

Pentru a intelege perfect de ce am avea nevoie de o astfel de functie la pariuri, haideti sa ne intoarcem putin in timp, chiar inaintea ultimului meci al nationalei de fotbal a Romaniei, cel cu Insulele Feroe, disputat marti 26 martie, la Cluj.

La ce ne asteptam de la meci? Cu mici exceptii, mai toata lumea vedea o victorie a Romaniei la handicap, peste 2.5 goluri in meci, cele mai multe cornere Romania, cele mai multe cartonase Feroe (aici ne-am pacalit), gol in ambele reprize etc. Din pacate insa, functia Creare Pariu nu era inca disponibila pe unibet.ro, astfel ca, fie am ales o singura selectie, fie am pariat la alta agentie.

De acum inainte insa, gratie noii functii Creare Pariu, la Unibet poti combina mai multe selectii ale aceluiasi eveniment in cadrul aceluiasi bilet, primind o singura cota finala.

Cum creezi un astfel de pariu

 1. Logheaza-te pe unibet.ro
 2. Cauta meciul pe care vrei sa pariezi
 3. Apasa pe optiunea Creare Pariu (vezi imaginea)
 4. Adauga pe bilet optiunile dorite
 5. Introdu suma dorita si plaseaza pariul

Unibet: 250 RON Pariu Fara Risc – Click AICI

Ce trebuie sa mai stii despre functia Creare Pariu

 • Poti adauga maxim 12 selectii pe un astfel de bilet
 • Deocamdata, functia e disponibila doar la fotbal, PRE-MECI
 • Din ce am observat, nu toate meciurile beneficiaza de aceasta functie, dar cei de la Unibet promit ca in curand aceasta va fi disponibila pentru majoritatea competitiilor, chiar si pentru pariuri LIVE
 • Pariurile create cu aceasta functie nu pot fi combinate cu altele si beneficiaza de CASH-OUT
 • Daca una dintre selectii va fi anulata, se anuleaza tot biletul
 • Acest gen de bilet nu este eligibil pentru rambursari cash in cazul unui penalty

Pariurile create cu aceasta noua functie iti pot aduce o excursie fotbalistica de vis + unul din 50 de premii (valoare totala 60.000 ron)