Patru nume pentru postul de selectioner al echipei Romaniei de handbal feminin

S-a anulat Wimbledon

Rezultatele obtinute de echipa Romaniei de handbal feminin i-au determinat pe cei care conduc fraiele handbalului sa il demita pe Tomas Ryde. In locul sau au fost nominalizate patru nume care i-ar putea lua locul.

Clasarea pe locul 12 la Campionatul Mondial de Handbal Feminin nu a fost pe placul conducerii Federatiei din Romania. Cu Tomas Ryde demis, selectionata Romaniei urmeaza sa-si afle urmatorul selectioner. Presedintele FRH a anuntat astazi ca are in vedere patru nume posibile de antrenori.

Comisia Tehnica reunita la Bucureti a ajuns la concluzia ca Romania a pierdut intr-o maniera deloc demna. Astfel, Dedu sustinute ca au fost deja propusi patru tehnicieni, urmand sa fie ales cel mai potrivit.

Cei nominalizati de Comisia tehnica sunt romani. Este o lista de patru antrenori, care a fost sugerata de Comisia tehnica. Trebuie sa fie Master Coach sau cursant Master Coach. Ideal ar fi si sper sa se si indeplibeasca, e sa fie un antrenor liber de contract sau sa devina liber de contract. Sa isi dedice timpul echipei nationale. S-ar acorda mai multa atentie echipei nationale in scurtul timp care a ramas pana la grupele de calificare, a spus acesta conform eurosport.ro.

Calificarea la Jocurile Olimpice de vara, principalul obiectiv al primaverii

Selectionata de handbal feminin a Romaniei este calificata in runda a doua de calificare la Campionatul European. Ea se afla in Grupa 7, acolo unde ocupa locul al doilea, in spatele Poloniei. Cele doua nationale se vor duela pe 25 martie 2020.

  • Polonia vs Romania, 25 martie 2020
  • Romania vs Polonia, 28 martie 2020
  • Ucraina vs Romania, 27 mai 2020
  • Romania vs Insulele Feroe, 31 mai 2020

Cristina Neagu & Co vor juca si la un turneu de calificare la Jocurile Olimpice din aceasta vara. Tricolorele sunt cotate cu 3.30 sa reuseasca calificarea, conform agentiei de pariuri online Betano. Favorita este Norvegia, urmata de Muntenegru. Perioada de disputare a turneului este intre 20 si 22 martie 2020.

Deschide si tu cont la Betano, iar la prima depunere ai un bonus de pana la 500 RON