Pariuri Live gratuite pentru meciurile din Liga 1

89

Pariuri Live gratuite pentru meciurile din Liga 1 

Dupa terminarea primelor runde din Liga Natiunilor, fotbalul european se intoarce la competitiile interne. Liga 1 programeaza in acest weekend meciurile din etapa a 8-a. Runda propune meciuri interesante: Dinamo – Astra Giurgiu, Gaz Metan Medias – U Craiova 1948 CS si CFR – FCSB.

Dinamo Bucuresti are un parcurs fara greseala pe propriul teren si este echipa care a fost protagonista celor mai spectaculoase meciuri din campionat, in timp ce Astra Giurgiu este singura echipa neinvinsa in cele 7 etape scurse. Gaz Metan este una dintre echipele care au impresionat, in timp ce Craiova a aratat o forta ofensiva de exceptie in ultimele 2 meciuri in care a marcat 8 goluri. CFR Cluj si FCSB sunt echipele de pe primele doua pozitii. Sunt indeplinite premisele unor intalniri spectaculoase, desi FCSB si Craiova ar putea acuza o stare de oboseala a jucatorilor care au fost la loturile nationale.

Poti castiga pariuri live gratuite in valoare totala de 160 de ron la Winmasters, daca pariezi pre-meci pe cele patru partide selectate de agentie.

Cum castig pariuri live gratuite?

 1. Autentifica-te in contul tau Winmasters si inscrie-te in promotie. Daca nu ai un cont, poti deschide unul de aici si primesti 555 ron, bonus de bun venit!
 2. Plaseaza cel putin un pariu pre-meci, cu miza minim 20 ron si cota minim 1.75, pe unul sau mai multe din meciurile din Liga 1 selectate.
 3. Indiferent de rezultatele pariurilor, primesti un pariu live gratuit, in valoare de cel mult 40 de ron (40% din miza) pentru fiecare meci pe care ai pariat.

Termeni si conditii:

 • Pentru a participa trebuie sa fi efectuat o depunere in ultimele 10 zile.
 • Meciurile selectate sunt: Dinamo Bucuresti – Astra Giurgiu, 14 septembrie, Gaz Metan Medias -Universitatea Craiova , 15 septembrie, CFR Cluj – FCSB , 16 septembrie si  Voluntari – CSMS Iasi, 17 septembrie.
 • Se califica pariurile simple, pre-meci, cu miza minim 20 ron si cota minim 1.75.
 • Bonusul aferent fiecarui meci poate fi acordat doar in ziua meciului.
 • Pariurile pe marketurile handicap, inclusiv miza rambursata la egal, cele cash out si cele rambursate, nu participa.
 • Poti primi un singur pariu gratuit live pentru fiecare meci.
 • Freebeturile trebuie pariate live, pe meciurile participante la promotie, pe bilete simple cu cota minim 2.00 sau combi cu fiecare selectie avand cota minim 1.40.
 • Jucatorul primeste doar profitul din utilizarea pariului gratuit (castig – miza).
 • Suma maxima ce poate fi castigata din fiecare pariu gratuit este de 100 ron.

Obtine si tu pariuri gratuite live la Winmasters!