Pariuri antepost – US Open este pregatit pentru noul val de jucatori – 23.08.2019

881
Pariuri antepost

Pariuri antepost – US Open este pregatit pentru noul val de jucatori – 23.08.2019

Dupa cum bine stiti, la turneele de Grand Slam, aruncam de fiecare data cu ochiul la pariul speciale si in general avem o rata destul de mare de reusita la aceste anteposturi in ultimii ani. Pentru editia de anul acesta, am ales sa mergem pe numarul total de asi!

In ceea ce priveste Romania, turneul de la US Open va fi transmis de catre cei de la Eurosport.

Tenis

Media ultimilor 4 ani a fost de peste 2200 de asi

  • Punctul cheie al acestui pariu este suprafata. Iarba de la Wimbledon este rapida si permite multor jucatori servicii bune, insa pe hard-ul de la US Open oricine poate servi cu mare lejeritate. Un nou val de tineri se anunta promitatori pentru anii ce vor urma, iar acestia sunt si pe tablou la turneul american. Majoritatea dintre acestia si-au desavarsit deja capitolul numit “serviciu” si ma astept ca procentajul asilor din ultimii ani sa creasca.
  • In ceea ce priveste statistica, in ultimii patru ani, numarul total de asi fie a fost peste 2400, fie a fost sub 2000. Anul acesta cu cateva nume noi si cu majoritatea Big Serverilor pe tablou drept favoriti in primele runde, mizam cu destul de multa incredere pe over.
  • In anul 2015 s-au inregistrat 2447 asi. Urmatorii doi ani au fost mai domoli, cu 1984, respectiv 2059, insa anul trecut s-a revenit la trend-ul care ne intereseaza, cu un total de 2480 de asi! Vom avea un US Open interesant, cu potentiale dueluri Djokovic – Federer si Djokovic – Nadal in fazele finale ale competitiei si ma astept la spectacol cat cuprinde pe hard-ul american!

Pronostic: Peste 2185 asi la US Open pe tabloul masculin

Pariuri antepost

Info: Pariul se gaseste la Tenis -> US Open Masculin -> Speciale -> Total asi.

BENEFICIAZA DE BONUS DE 500 RON LA BETANO<<<

Multa bafta si pariati responsabil!