Pariuri antepost – Reuseste Juventus sa-si atinga obiectivele sezonul acesta? – 19.08.2019

619
Ponturi antepost

Pariuri antepost – Reuseste Juventus sa-si atinga obiectivele sezonul acesta? – 19.08.2019

Am terminat momentan cu colindatul Europei si ma intorc si la redactatul de articole. Urmarind cateva pariuri antepost pentru campionatul Italiei, mi-a sarit in ochi o cota destul de mare, ce se axeaza pe cea mai dominanta echipa din “Cizma” din ultimul secol.

In ceea ce priveste Romania, campionatul din Serie A va fi transmis de DigiSport, TelekomSport si Look.

Imagini pentru juventus sarri

Va defila Juventus in campionat cu Sarri pe banca?

  • Oricat de mult “hate” a luat omul Sarri din partea media atat in Marea Britanie cat si in Italia, eu am tot respectul pentru antrenorul Sarri. Fara el Chelsea n-ar fi ajuns in finala Europa League si nici n-ar fi castigat-o si in acelasi timp, n-ar fi reusit nici sa se califice in grupele Champions League. Este strict parerea mea, insa “Sarriball” este o filozofie de joc ce mie-mi place si omul a reusit s-o impuna peste tot pe unde a antrenat. Ma astept sa-i reuseasca si la campioana Italiei.
  • Va intrebati cate goluri a dat Juventus in ultimele 3 sezoane? Anul trecut, tot sub Allegri, este singurul an in care “Batrina Doamna” n-a reusit sa depaseasca borna 100 in ceea ce priveste acest pariu. A fost eliminata devreme din Coppa Italia, acesta fiind unul dintre motive. La sezonul de debut al lui Ronaldo, Juve a marcat 86 de goluri in cele 3 competitii mentionate in pariu. Acum 2 ani a inscris 110 si acum 3 sezoane au reusit sa bifeze 109 goluri marcate.
  • La capitolul intariri, Sarri nu are cum sa fie nemultumit. Printre noile achizitii ale lui Juventus din aceasta vara se numara Rabiot, Ramsey, De Ligt, Pjaca, Danilo, Pellegrini, Demiral, Higuain si Buffon. Visul este clar castigarea Champions League si tot ce este posibil cu Cristiano Ronaldo in lot. Inca se negociaza cu Inter un schimb Icardi <-> Dybala, insa chiar si daca nu se materializeaza, Juventus are o forta ofensiva destul de impresionanta.

Pronostic: Juventus inscrie 100 sau mai multe goluri in Serie A + Coppa Italia + Liga Campionilor

Ponturi antepost

Info: Pariul se gaseste in meniul din stanga. Fotbal Speciale -> Italia L1 -> Ultimul pariu de jos -> DA.

BENEFICIAZA DE BONUS DE 500 RON LA FORTUNA<<<

Multa bafta si pariati responsabil!