Pariuri antepost – Avem spectacol garantat in Ligue 1? – 08.08.2019

Pariuri antepost

Pariuri antepost – Avem spectacol garantat in Ligue 1? – 08.08.2019

Deja stiti cat de mult imi place mie sa calatoresc, iar acest articol antepost vi-l pregatesc din micuta insula Lesbos, de pe teritoriul Greciei, dar extrem de aproape de granita cu Turcia. Maine pe langa Premier League, va debuta si Ligue 1 si nu puteam rata sa plasam macar un antepost si pe acest campionat.

In ceea ce priveste Romania, campionatul francez Ligue 1, va fi transmis in direct de DigiSport, TelekomSport si Look.

Ne asteptam la cel mai bun sezon din cariera pentru Mbappe?

  • De cativa ani incoace de fiecare data am “lansat” cate un pariu antepost pe Ligue 1 si de fiecare data am reusit sa-l duc la bun sfarsit. De data aceasta, aspectul care mi-a sarit in ochi este acela al hattrick-urilor marcate in timpul sezonului. Intr-adevar, veti spune ca este o mica loterie, dar linia mi se pare una foarte buna pentru asemenea campionat in care echipele mari castiga la scor unele partide de pe teren propriu.
  • In ceea ce priveste statistica, aceasta pare a fi de partea noastra. In sezonul precedent, s-au inregistrat 9 hattrick-uri (dintre care 3 au fost realizate de Kylian Mbappe). Acum 2 ani au fost doar 7, insa in sezonul 2016-2017, au fost bifate nu mai putin de 13 hattrick-uri.
  • Printre numele de la care ne asteptam la a fi capabile de 3 reusite intr-un meci sunt clar: Neymar, Mbappe, Cavani, Depay si Dembele, insa an de an au aparut nume noi si neasteptate pe aceasta lista.

Pariuri antepost

Info: Pentru a gasi aceste pariuri, mergeti la sectiunea Speciale -> Top 5 Ligi Europene -> Ligue 1.

BENEFICIAZA DE 3 BONUSURI DE 500 RON LA SUPERBET<<<

Multa bafta si pariati responsabil!