Pariuri antepost – Am pregatit 3 pariuri interesante pentru startul Premier League – 06.08.2019

Pariuri antepost

Pariuri antepost – Am pregatit 3 pariuri interesante pentru startul Premier League – 06.08.2019

In fiecare am am obiceiul sa caut pariuri antepost inainte de startul campionatelor puternice. Anul trecut am dat lovitura cu penalty-urile in Primera Division si anul asta planuim sa facem acelasi lucru si cu partidele din Premier League.

Noul sezon din cel mai tare campionat va debuta vineri, 9 august. Pentru acest sezon 2019-2020, cei de la Eurosport au cumparat integral si exclusiv drepturile de a transmite Premier League in Romania!

Va fi introdus sistemul VAR si in Premier League

  • Daca pentru unii (de exemplu Bundesliga) este deja o normalitate arbitrajul video, acesta fiind al 3-lea sezon in care va fi functional acolo, pentru Premier League, distractia de abia acum incepe. Mai tineti minte articolul cu penalty-uri pentru Primera Division de anul trecut? Am reusit sa bifam profit aproape 1200 RON la acel pariu!

Pariuri antepost

Pronostic: Peste 114.5 penalty-uri acordate in Premier League 2019-2020

Pariuri antepost

BENEFICIAZA DE BONUS DE 500 RON LA BETANO<<<

Va presta cel mai scump jucator african din istorie?

  • Pariuri antepostLa inceputul acestei veri si a perioadei de transferuri, cei de la Bleacher Report s-au facut de ras foarte tare, iar fanii celor de la Arsenal vor fi siguri sa le reaminteasca asta de fiecare data cand apare vreun articol de-al lor. La capitolul posibile transferuri in aceasta vara, Nicolas Pepe era trecut drept “nici intr-o mie de ani, mult peste bugetul clubului”.
  • Pustiul de la Lille care vrea sa-i calce pe urme lui Mbappe conform spuselor sale a fost adus de Arsenal in aceasta vara si este cel mai scump jucator african transferat vreodata si de asemenea si cel mai scump transfer facut de Arsenal in istorie.
  • In ultimul sau sezon, acesta in Ligue 1 a reusit sa bifeze nu mai putin de 22 de goluri si 11 pase decisive! Linia la Unibet pentru acest pariu este la 12.5, motiv pentru care acesta este un VALUE bet. In tridentul ofensiv Aubameyang, Lacazette, Pepe, vom vedea cu siguranta multe goluri pentru tunari sezonul acesta.

Pronostic: Nicolas Pepe marcheaza peste 9.5 goluri 

Ponturi antepost

Cum va gestiona Lampard situatia dificila la Chelsea?Pariuri antepost

  • Dupa zvonurile de anul trecut cum ca Abramovich are probleme cu statul britanic si ca nu mai vrea sa investeasca la club, Chelsea anul acesta are alte belele mult mai mari pe cap. Frank Lampard a fost adus intr-un an “de incercari” la gruparea albastra.
  • Londonezii au interdictie la transferuri in aceasta vara, motiv pentru care nu au reusit sa se intareasca la fel de mult ca si contracandidatele la Top 4. Manchester City si Liverpool sunt clar in alta liga momentan, iar Arsenal, Manchester United si Totenham toate au investit destul de mult si vor avea un cuvant greu de spus. Mi se pare foarte buna cota pentru acest pariu la Betano, in alte locuri fiind intre 1.55-1.65.

Pronostic: Chelsea termina inafara Top 4

Ponturi antepost

Info: Pentru a gasi aceste pariuri, mergeti la sectiunea Fotbal -> Anglia -> Premier League pariuri antepost.

BENEFICIAZA DE BONUS DE 500 RON LA BETANO<<<

Multa bafta si pariati responsabil!