Pariu special la Everton vs Liverpool – 17.10.2020

Liverpool vs Everton
Pariu special la Everton vs Liverpool - Vom avea parte de un meci dur?

Pariu special la Everton vs Liverpool

Derby-ul orasului Liverpool are loc astazi, cu incepere de la orele 14:30, pe terenul celor de la Everton. Cu un parcurs perfect, lideri in Premier League, cei de la Everton cauta sa isi consolideze aceasta partida. Este prima data dupa un timp foarte lung cand ” caramelele ” au sanse reale sa o invinga pe Liverpool. De altfel, ar fi a doua victorie doar din ultimele 11 meciuri pentru acestia in H2H-ul impotriva formatiei lui Klopp.

La ce sa ne asteptam de la aceasta partida ?

Ar fi foarte multe de spus despre aceasta partida. Colegul meu Marco a prefatat deja aceasta intalnire si toate detaliile le puteti regasi aici. Desi sunt doua echipe care marcheaza foarte mult, istoria intalnirilor directe ne arata ca s-au marcat DOAR 6 GOLURI in ultimele 6 partide. De altfel, 4 dintre ultimele 6 partide s-au terminat la egalitate, 0-0.

Acesta este singurul aspect pentru care nu as miza azi pe goluri multe, indiferent ca se va termina un 4-2, 2-4, un scor cu multe goluri. In rest, toate duc catre un GG sau un 3 +.

Revenind la ideea in sine a topicului, cred ca vom avea un meci incrancenat. Everton a aratat foarte bine in acest inceput de sezon. Au exemplul celor de la Villa ca se poate. E drept, o sa treaca probabil inca 100 de ani pana cand Liverpool isi va mai lua 7 de la o echipa de mijlocul clasamentului ( Aston Villa reusea in urma cu putin timp sa o invinga pe Liverpool cu 7-2, in Premier League )

Faulturi multe ? Asta ne spune statistica

Ponturi la Liverpool vs Everton
Pariu special la Everton vs Liverpool – Jurgen Klopp vrea sa strice seria ” caramelelor ”

Precum un adevarat derby, Everton si Liverpool au produs tot timpul acea emotie care sa te tina lipit de televizor in timpul unui meci. Acea emotie a venit de multe ori si prin duelurile tari care se intamplau in duelurile fizice de pe terenul de joc.

In 6 din ultimele 7 partide de pe teren propriu contra celor de la Liverpool, cei de la Everton au faultat de minim 11 ori iar in acea partida in care nu au facut-o, ei bine, au faultat de 10.

Astfel, agresivitatea ” caramelelor ” este unul din punctele forte atunci cand vine vorba de meciurile cu ” cormoranii ”. Nu cred ca meciul de astazi va face exceptie.

Cred ca vom avea parte de minim 11 faulturi din partea celor de la Everton. Cota este de 1.85 si o gasiti la Speciale, la Superbet. De altfel, Superbet este singura casa de pariuri care are spread-ul la 10.5, in rest, spread-ul este de 11.5

Pariaza acum cu un Super Bonus la depunere pe aceasta recomandare cu un simplu click !