Pariu special in cota 2 plus in El Clasico 28.10.2018 – Gabriel

Pariu special in cota 2 plus in El Clasico 28.10.2018 – Gabriel

Cum in aceasta saptamana se joaca Barcelona – Real Madrid ofertele caselor de pariuri online sunt pe masura asteptarilor, astfel putem profita de foarte multe bonusuri.

Poate va aduceti aminte in ultima data am profitat de oferta celor de la Betfair si ca am obtinut un profit total de 500 RON, asta dupa ce am plecat cu suma de 100 RON+bonus 50 RON ( indiferent de rezultat), astfel o sa incercam sa mergem mai departe cu pariurile speciale si sa ne dublam aceasta banca.

Pentru astazi m-am hotarat sa ma bazez pe un jucator esential din ”El Clasico” si cred ca stiti foarte bine despre cine vorbesc.  Jucatorul croat al echipei Real Madrid, Luca Modric, a fost desemnat jucatorul anului in cadrul The Best FIFA Awards, eveniment care a avut loc in Royal Festival Hall din Londra. Croatul, vicecampion mondial cu echipa tarii sale si castigator a trei trofee consecutive in Champions League cu Real Madrid, a fost preferat de specialisti si fanii fotbalului in dauna portughezului Cristiano Ronaldo si a egipteanului de la Liverpool, Mohamed Salah.

sursa foto: picsart.com

Cota 30.00 pentru cel putin un gol in Barcelona vs. Real Madrid

  • Barcelona – Real Madrid
  • Recomandare: Luka Modric minim un sut pe poarta

Deschide un cont Betfair si primesti pana la 450 de ron!