Pariaza pe returul semifinalelor UCL si EL cu 30% cashback

Roland Garros 2019 cu 20% Cashback!

Pariaza pe returul semifinalelor UCL si EL cu 30% cashback

Poti primi pana la 200 RON FULLBET

Marti si miercuri sunt programate partidele retur din semifinalele UEFA Champions League, iar joi seara cele doua semifinale Europa League. Fiind vorba de meciuri de Totul sau Nimic, e clar ca avem sanse mai mari ca de obicei sa ,,inverzim” niste bilete la pariuri, astfel ca va atrag atentia asupra Misiunii pregatite de agentia de pariuri online BETANO, pentru aceste 4 partide. Daca sunteti familiarizati cu Misiunile Betano, nu uitati sa profitati si de aceasta data! Daca nu stiti despre ce e vorba, fiti atenti cum merg lucrurile!

Cum poti primi 30% din miza totala plasata

  1. Logheaza-te pe betano.ro
  2. Apasa pe Misiuni, alege Euromisiune si apasa butonul albastru INCEPE MISIUNEA
  3. Plaseaza 3 pariuri multiple continand selectii din cele 4 semifinale UCL si EL (cota minima pe bilet 1.80, miza minima pe bilet 10 ron)
  4. Daca cel putin 2 din cele 3 bilete plasate sunt castigatoare, Betano iti ofera un FULLBET (vezi aici ce inseamna un fullbet) cadou, egal cu 30% din miza totala pariata pe cele 3 bilete. Valoarea maxima a fullbetului creditat este 200 ron.

Important

  • Daca te hotarasti sa inchizi vreunul din cele 3 bilete mai devreme (cashout), trebuie sa stii ca nu vei mai primi Fullbetul cadou
  • Fullbetul primit expira pe 12 mai
  • Poti incepe misiunea pana cel tarziu joi seara, ora 23:30 (deci sunt eligibile si multiplele live)