Pariaza pe Real Madrid la cota 40.00 in meciul cu Granada

Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Pariaza pe Real Madrid la cota 40.00 in meciul cu Granada

Aflate pe primele doua pozitii in La Liga dupa primele 7 etape, Real Madrid si Granada se dueleaza sambata, 5 octombrie, de la ora 17:00, in cadrul rundei a 8-a. Daca in Europa Realul scartaie destul de serios, in competitia interna se afla pe prima pozitie, cu 4 victorii, 3 egaluri, 0 infrangeri.

Pariaza pe Real Madrid la cota 40.00 in meciul cu Granada sursa foto: flashscore

Pariaza 5 lei pe Real Madrid la cota speciala 40.00 si vei primi 200 de lei, daca Granada continua seria de 6 esecuri consective pe Estadio Santiago Bernabeu (Madrid). Iata ce trebuie sa faci!

  1. Deschide cont la agentia de pariuri online Betfair de pe acest link dedicat utilizand codul promotional ZFBNMP (de regula, acest cod este trecut deja in formularul de inregistrare, asa ca fii sigur ca il lasi acolo – fara cod, nu functioneaza oferta)
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook pe victoria Realului in meciul cu Granada astfel: 5 lei, pe bilet simplu, pre-meci. Nu il inchide mai devreme cu CashOut!
  3. Daca Real castiga, primesti 200 RON (miza 5 lei direct in cont plus 195 lei Freebet cu rulaj o singura data). Click aici pentru toate detaliile legate de o astfel de cota promotionala (40.00 in loc de 1.30)