Pariaza pe Grupa B din Europa League – 7.11.2019

Europa League

Stim ca v-am obisnut sa va oferim etapa de etapa avancronica pentru toate meciurile din grupele Europa League, iar redactorii gnttips au facut asta si acum. Va puteti inspira din cele peste 20 de articole. Toate au la baza partidele rundei a 4-a din a doua cea mai bine cotata competitie intercluburi din Europa. Este si cazul meciurilor FC Copenhaga vs Dynamo Kiev si Lugano vs Malmo, din Grupa B, a Europa League 2019/20.

Pragmatica in evolutii si cu un gol inscris in fiecare meci, FC Copenhaga are sansa sa ramana liderul Grupei B din Europa League. Ea are 5 puncte, tot atatea cate are si adversara de joi. Sunt echipe cu un moral bun, cu atat mai mult cand au 0 in dreptul infrangerilor. Ele au dat-o la pace si au incheiat la egalitate in urma cu doua saptamani, 1-1, cand danezii au deschis scorul.

Avancronica FC Copenhaga vs Dynamo Kiev

E devreme sa ne facem planuri de Craciun? Castiga o excursie de 20.000 RON, vouchere de cumparaturi si rotiri gratuite

Experienta celor de la Malmo trebuie sa-si spuna cuvantul. Formatia suedeza tocmai a incheiat campionatul pe locul al doilea. Chiar daca bookmakerii vad echilibru intre cele doua echipe, sa nu omitem ce s-a intamplat si in tur. Atunci nordicii castigau cu 2-1, aratand ca sunt mult mai hotarati. Totodata, elvetienii stau slab si in campionat, dar tot ei sunt singurii fara vreo victorie in Grupa B din Europa League. Oricum, ponturi pariuri Lugano vs Malmo va este util, iar acolo gasiti si un pronostic pragmatic, care si-ar putea avea loc pe biletul zilei.

Avancronica Lugano vs Malmo FF