Pariaza 5 ron pe FCSB in meciul cu Medias si poti incasa 225 ron

107
Crezi in FCSB? Uite cum poti castiga 300 RON BONUS la pariuri cu doar 5 lei

Pariaza 5 ron pe FCSB in meciul cu Medias si poti incasa 225 ron

In cursa de urmarire a liderului din Liga I, FCSB intalneste duminica seara Gaz Metan Medias, formatie clasata in prezent pe locul 5. Stelistii sunt favoriti, castigand ultimele 3 meciuri directe cu cei din Medias, doua dintre victorii venind chiar in deplasare. Mai mult, ”ros-albastrii” au castigat 3 din ultimele 4 partide de acasa, iar Medias nu a obtinut niciun succes in ultimele 3 deplasari.

Deschide cont la agentia de pariuri online Betfair si primesti cota 45.00 pentru FCSB in meciul cu Gaz Metan Medias

  1. Intra pe acest link promotional si inregistreaza un cont de pariuri la BETFAIR
  2. Utilizeaza codul promotional ZFBNGW (e selectat deja, ai grija sa il lasi acolo unde este trecut)
  3. Plaseaza primul tau pariu simplu, pre-meci, la cota normala din Sportsbook pe victoria lui FCSB in meciul de duminica seara cu Gaz Metan Medias
  4. Daca FCSB castiga, 5 ron din miza pariului tau vor fi multiplicati pe cota 45.00

Ce trebuie sa mai stii

  • In cazul unui pariu castigator, cei 5 ron mizati se intorc in cont imediat, cash si mai primesti 220 RON FREEBET in maxim 24 de ore de la finalul meciului
  • FREEBET-ul primit trebuie pariat doar o data pentru a fi transformat in bani reali. Ai 30 de zile la dispozitie sa il rulezi pe orice pariu cotat cu minim 1.20. Tine cont ce cota alegi pentru a-l paria deoarece vei putea pastra doar profitul.
  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi
  • Pariul initial nu trebuie inchis cu cashout

Exemplu pariu cu miza freebet: Pariezi cei 220 ron freebet primiti pe cota 2.00->Castigi->Primesti in cont 220 ron, nu 440 ron, cat ai fi primit in cazul in care ai fi mizat bani reali.