Pariaza 100 ron pe Romania – Norvegia si primesti 50 ron Fullbet

Romania - Norvegia si primesti 50 ron Fullbet

Pariaza 100 ron pe Romania – Norvegia si primesti 50 ron Fullbet

Romania vs. Norvegia se joaca in aceasta seara, pe Arena Nationala, de la ora 21:45. Partida este in direct la PRO TV. In tribune se vor afla peste 30.000 de copii.

Atunci cand pierzi in Suedia, scoti un egal miraculos pe terenul Norvegiei, faci ce era de presupus ca o sa faci cu Feroe, Malta si Spania si, culmea, esti inca in joc pentru unul din locurile ce duc la un turneu final, cu 3 etape inainte de finalul campaniei, in mod normal ar trebui sa vina si serile magice in care sa se lege totul – una cu Norvegia, asta seara, si una cu Suedia, in penultimul meci. Eu unul mizez pe treaba asta.


Indiferent ce vrei sa pariezi pe meciul de diseara, ai putea sa o faci la casa de pariuri online Betano, deoarece pentru un pariu simplu, pre-meci, in valoare de minim 100 RON, la o cota de minim 1.50, vei primi instant un Fullbet de 50 RON, pe care il vei putea folosi LIVE doar in timpul meciului Romania vs Norvegia.


Pentru a profita de oferta excelenta, trebuie sa te loghezi pe betano.ro, sa cauti Misiunea pe site si sa apesi butonul albastru INCEPE MISIUNEA inainte de a plasa pariul de 100 ron!

  • Promotia este anulata daca inchizi oricare din pariuri mai devreme cu CashOut
  • Poti incepe misiunea pana la ora 21:40

SUCCES!