Parcurs perfect pentru Isloch! Meciul Zilei 05.04.2020

Parcurs perfect pentru Isloch! Meciul Zilei 05.04.2020

Doua calde si doua reci la inceputul lunii Aprilie, un start care nu ma multumeste. Mai avem insa mult pana la final, asadar continuam munca. Astazi ne indreptam atentia catre un duel din runda a 3-a a primei ligi din Belarus. Isloch Minsk o intalneste pe teren propriu pe Smolevichi, in incercarea de a obtine 9 puncte dupa 3 runde.

Staff-ul GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e indicat in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Isloch – sansa uriasa de a trece pe prima pozitie!

  • BATE Borisov si Brest au inceput foarte slab sezonul, fapt pentru care avem un podium surprinzator. Primele 2 clasate – FC Minsk si Energetik se vor duela astazi, iar Isloch poate profita de aceasta conjunctura. Acestia au nevoie de toate cele 3 puncte, iar in cazul unei remize intre cele doua, vor prelua sefia in clasament.
  • Slutsk a pierdut etapa precedenta pe teren propriu, 0-1 cu Brest. De altfel, victoria din prima runda o putem considera oportunista, pentru ca au fost niste gafe uriase ale celor de la Slavia Mozyr. Acestia au incasat cartonasul rosu si au comis nu mai putin de 4 penalty-uri! O altfel de desfasurare cu siguranta nu se va intampla cu defensiva extrem de bine organizata a celor de la Isloch.
  • Momo Yansane este asul din maneca al gazdelor. Varful de 22 de ani a marcat ambele goluri ale celor de la Isloch Minsk in acest sezon si a adus 6 puncte vitale.

Cu un Yansane in forma maxima, cred ca astazi Isloch va domina partida. Acestia nu au mai invins-o pe teren propriu pe Slutsk din 2016, iar astazi au ocazia sa puna capat acestui sir. Recomandarea mea este pronosticul “ISLOCH MINSK castiga minim o repriza“.

sursa foto: facebook.com/fcisloch

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de 100% pana la 500 RON!