Orgolii mari in meciul zilei din baschet : Oradea – Sibiu – 23.10.2019

ponturi baschet

Duel românesc în grupele FIBA Europe Cup, acolo unde CSM Oradea primește vizita celor de la CSU Sibiu într-o partidă cu orgolii mari și cu o dorință mare de revanșa pentru sibieni pentru finala pierduta anul trecut în finala Ligii Naționale de baschet masculin din Romania.

In primul rand, cine are motivația mai mare?

Chiar daca în finala din sezonul trecut am mers pe orădeni, cred că motivația mai mare in aceasta grupa va fi de partea sibienilor.

După ani buni, buni de tot în care Sibiul nu a respirat baschet european, deși a fost o tentativa in dubla cu Pardubice de acum câteva sezoane, această competiție, fie ea și de mana a 3-a, este foarte importanta pentru aceștia.

După cum subliniază și site-ul Oradiei, de urmărit clar duelul dintre Watson și Jordan, ultimul având o experiență net superioara lui Giordan, in special in meciuri de acest gen.

Sibienii și-au păstrat prospețimea din spațiul de 3 secunde, acolo unde Falker și Cooper domina de multe ori spațiul de 3 secunde advers.

Totodată, faptul că l-au adus pe Torok face din Sibiu o echipă de temut care, momentan, încă nu este legată cum vor cei de acolo.

Bobe Nicolescu este out pentru Oradea, un jucător destul de important pentru bihoreni.

Cred că sibienii, împinși de la spate de suporterii care vor face cu siguranță deplasarea, într-o sală care nu va fi plină, pot pune reale probleme aici.

Calculele sunt altele decât finala campionatului și motivația mai mare pare să fie la sibieni.

Clar, Oradea are prima șansă datorita terenului propriu și a faptului că Sibiul încă nu are acel team chemistry pe care și-l doresc cei de pe malul Cibinului.

Daca vrei sa-l joci si tu, fa-o responsabil, maxim 10 % din banca lunara. Ai aici link pentru un bonus de 500 de lei la depunere !