OFICIAL! Caz de Coronavirus la Dinamo Bucuresti, urmatoarele meciuri sunt anulate

S-a anulat Wimbledon

OFICIAL! Caz de Coronavirus la Dinamo Bucuresti, urmatoarele meciuri sunt anulate

Liga 1 se pregateste de reluare, iar maine Universitatea Craiova si FC Botosani deschid “balul”. Cele doua formatii se vor intalni in runda a 3-a a play-off-ului, intr-un duel despre care am vorbit pe larg in acest articol! Pericolul pandemiei de Coronavirus se pare insa ca nu a trecut si acum un club din Liga 1 se confrunta cu probleme.

OFICIAL! Caz de Coronavirus la Dinamo Bucuresti, urmatoarele meciuri sunt anulate

Un membru al staff-ului Dinamo Bucuresti (fotbal) tocmai ce a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19. Se pare ca si al 4-lea test a indicat acest rezultat, astfel ca federatia de fotbal a luat imediar masuri. Intr-un comunicat de presa emis de LPF rezulta faptul ca jucatorii si intreg staff-ul vor fi nevoiti sa intre la izolare.

“Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane. Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București.”

Semifinala Cupei Romaniei cu FCSB, in mare pericol!

In aceste conditii, Dinamo ar putea rata nu mai putin de 4 partide oficiale. Este vorba de duelurile cu Chindia, Hermannstadt si Sepsi din play-out-ul Ligii 1. Nu in ultimul rand, cainii rosii nu vor putea disputa mansa tur din semifinalele Cupei Romaniei, contra celor de la FCSB.

Pariaza pe Liga 1 cu un BONUS de 100% pana la 500 RON!

Revenim cu update-uri..