Obtine pana la 3 Rotiri Gratuite pentru fiecare gol marcat in Champions League 5-6 noiembrie

Rotiri Gratuite pentru fiecare gol marcat in Champions League

Obtine pana la 3 Rotiri Gratuite pentru fiecare gol marcat in Champions League 5-6 noiembrie

Pariezi pe Champions League? Fa-o azi la Unibet si vei primi o multime de Rotiri Gratuite cu castiguri CASH, FARA RULAJ, joi 7 noiembrie.

Acceseaza site-ul www.unibet.ro cu datele tale, inscrie-te la promotie si contul iti va fi creditat cu 1-3 Rotiri Gratuite la slotul Troll Hunters de la Play’n GO pentru fiecare gol inscris marti si miercuri in Liga Campionilor daca pariezi intre 150 si 500 de lei exclusiv pe meciuri din aceasta competitie.

Troll hunters freespins

Partea cea mai buna este ca deja s-au inscris 29 de goluri aseara, iar daca trendul se mentine si astazi, putem primi chiar si peste 150 de Rotiri Gratuite, asa ca nu mai sta pe ganduri!

Iata ce trebuie sa faci pentru a profita de oferta

  1. Acceseaza unibet.ro cu datele tale sau DESCHIDE CONT ACUM
  2. Mergi la Promotii -> Promotii Pariuri-> Rotiri gratuite la jocul exclusiv TROLL HUNTERS 2 si INSCRIE-TE de pe butonul galben
  3. 125 RON pariati pe orice meci din Liga Campionilor 5-6 noiembrie iti aduc 1 Rotire Gratuita pentru fiecare gol marcat (automat ai deja asigurate 29, de la golurile de aseara)
  4. 250 RON pariati pe orice meci din Liga Campionilor 5-6 noiembrie iti vor aduce 2 Rotiri Gratuite la fiecare gol (58 asigurate pana acum)
  5. 500 RON pariati pe orice meci din Liga Campionilor 5-6 noiembrie iti vor aduce 3 Rotiri Gratuite la fiecare gol (87 asigurate pana acum)

  • Se ia in considerare pariuri pre-meci si Live, la cota minima 1.40

  • Rotirile Gratuite vor fi in conturi joi 7 noiembrie, dupa ora 19:00 (numai bine, ca sa avem ce face in timpul partidei CFR Cluj vs. Rennes:))))

  • Optarea la promotie este obligatorie

  • Castigurile obtinute la Rotiri sunt CASH, fara rulaj

  • Valoarea fiecarei rotiri este de 0.10 $