Neman deschide etapa a 4-a! Meciul Zilei 10.04.2020

Neman deschide etapa a 4-a! Meciul Zilei 10.04.2020

Neman si Belshina deschid etapa cu numarul 4 din Belarus, astazi de la ora 19:00. Oaspetii reprezinta singura formatie din Vysshaya Liga fara vreun punct acumulat dupa 3 runde, iar moralul echipei este la pamant.

Comunitatea GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Neman poate ajunge pe pozitia secunda!

  • Gazdele au strans 4 puncte in primele 3 runde si au trecut repede peste infrangerea cu Isloch Minsk. Prima liga din Belarus e foarte echilibrata in acest moment, fapt pentru care gazdele pot ajunge pe locul 2 in cazul unui succes. Acestia au o sansa importanta de a se apropia de liderul Energetik, cel putin pana maine.
  • Belshina arata foarte modest in actuala stagiune, cu un singur gol inscris in primele 3 etape. Echipa a pierdut rand pe rand cu FC Minsk, Zhodino si Gorodeja, iar jucatorii isi pierd din incredere.
  • Pe teren propriu, Neman nu a mai pierdut o partida oficiala din Octombrie 2019. Atunci acestia erau invinsi de Brest, cu scorul de 0-1.

Gazdele au o sansa importanta astazi de a ajunge pe podium si ma astept sa profite. Acestia au invins-o pe Vitebsk cu 2-0 in primul duel al sezonului in propriul fief. Vom miza pe “PAUZA SAU FINAL 1“.

sursa foto: facebook.com/fcneman

FORTUNA este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!