Napoli – Roma iti aduce un pariu combinat de 50 de ron

Napoli - Roma

Napoli – Roma iti aduce un pariu combinat de 50 de ron

Napoli -Roma este ultimul meci important al saptamanii si unul dintre cele mai asteptate in Italia. Ca de fiecare data in ultimele sezoane, Napoli lasa impresia ca i-ar putea fura titlul lui Juventus, dar strategiile cluburilor fac diferenta. Daca Juventus isi completeaza lotul in fiecare an, Napoli renunta in fiecare sezon la cel putin una dintre vedete (Jorginho a plecat la Chelsea).

Roma nu mai are stralucirea de alta data, dar sub conducerea lui Di Francesco a ajuns sezonul trecut in semifinale Ligii Campionilor. Rezultatele din campionat sunt mult sub asteptari (locul 7 cu 14 puncte din 27 posibile), dar in Champions League romanii sunt in grafic (primul loc intr-o grupa cu Real Madrid, TSKA Moscova si Plzen). Soarta antrenorului Di Francesco este insa incerta, doar o serie de rezultate pozitive putand sa-i asigure locul pe banca.

Plaseaza un pariu Sportsbook, simplu, pre-meci sau live, in valoare de cel putin 50 de ron, pe orice selectie cu cota minim 1.50 din orice piata a meciului Napoli – Roma din 28 octombrie si, la Betfair, primesti un bonus de 50 de ron pentru un pariu combinat!

Cum obtii 50 de ron bonus pentru un pariu combinat la Napoli – Roma?

  1. Deschide contul tau Betfair sau inregistreaza-te de pe acest link special.
  2. Plaseaza un pariu simplu Sportsbook, cu miza minim 50 de ron si cota minim 1.50 pe orice piata a meciului Napoli vs. Roma din 28 octombrie.
  3. Indiferent de rezultatul pariului primesti un bonus de 50 de ron pentru un pariu combinat pe care il poti folosi pe orice meci de fotbal.

Cu ajutorul acestei promotii primesti o sansa sa iti maresti castigurile, daca pariul initial este castigator, sau iti poti recupera investitia daca ai pierdut!

Cerinte promotie:

  • Pot participa atat jucatorii existenti cat si cei care isi deschid un cont de aici.
  • Pariul eligibil trebuie sa fie simplu, pre-meci sau live, cu miza minim 50 de ron si cota minim 1.50.
  • Pariul trebuie plasat cu bani reali.
  • Nu se califica pariurile plasate cu fonduri bonus, cele incasate, cele anulate sau cele rambursate.
  • Bonusul va fi creditat la solutionarea pariului eligibil.
  • El este valabil doua zile in care trebuie pariat o data, pe orice cota.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea bonusului.

Deschide un cont la Betfair si incaseaza 450 de ron bonus!